SOS kellenének válaszok mert nagyon aggódom! Mitől volt ez?
Most ébredtem arra, hogy a kutyának valami mentális porblémája lett úgy viselkedett mint egy (és tényleg nincs rá jobb szó) mint egy fogyatékos ezeket csínálta
Céltalanul bolyongot.
Úgy tűnt, mintha eltévedt és/vagy összezavarodott volna a házban. (az elején még két lábon se tudott álni)
Nem ismert fel és (elkezdte vízszintesen mozgatni a fejét ez kb pár másodpercig csinálta de ez nagyon iesztő volt)
Nem regált a nevére (és ugy kb semmire)
Noha szobatiszta volt (és volt lent este) bepisilt.+hányt
Tudom jól hogy valami baja van és reggel azonnal futok vele az orvoshoz de nagyon nagyon félek hogy elkel altatni még csak 9 éves eddig olyan volt mint egy fiatal kutya. Most lenyugodott és alszik remélem így marad reggelig.
Inkább valami agyi keringési probléma lehetett, hasonló tünetei nekem is voltak kutyámnak, többször is. Orvos ezt mondta.Kapott rá egy gyógyszert, Karsivan a neve, ezt adtam neki kb.4 évig, 20 évig élt.
De akár lehet kezdődő vércukorgond is, felment vagy lement a vércukra, az is ilyen tünetekkel járhat.
Lehet hogy átmenetileg megvakult, nem látott jól, ez is cukorbetegség miatt is lehet.
Mindenképp vidd orvoshoz, mert ismétlődhet a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!