Hol találhatnék ilyen kutyát?
Kan, 6-7éves, chip és ivartalanítás nélkül, kb vizsla-labrador méretű, fekete színű, keverék kutyát szeretnék.
Vki tudna ebben segíteni?
Na jó, akkor elmondom..
Anyukám nem akar kutyát venni/örökbe fogadni, de én minden áron szeretnék, megőrülök a kutyákért, nem bírok kutya nélkül élni..
Viszont én még 18 alatti vagyok..
Próbálkoztam, hogy menhelyes kutyákat mutattam neki, különféle korú, méretű, fajtájú kutyákat, meséltem róluk, járok menhelyre is sétáltatni, mondtam, hogy nagyon megszerettem xy-t, de nem, semmi, csak azzal az érvvel él, hogy "panelba nem való kutya".
Így más cselhez folyamodtam, póbálkoztam jófogásról elhozni ilyen "ingyen elvihető keverék kiskutyák" almokból, itthon meg azt mondtam, hogy találtam(bokorban, máskor azt mondtam szemetesben ilyenek), de sajna eddig mind az 5 kutyát elajándékozta(ismerősnek, vagy meghirdette).
És ezért gondoltam arra, hogy szereznék felnőtt kutyát, ami ugyse kellene senkinek, szóval nem tudná elajándékozni.
Viszont, ha bent a chip, akkor amikor viszem dokihoz, ugye automatic chipet néz, ott minden kiderülne, illetve senki sem hiszi el, hogy egy jóérzésű ember, aki még ivartalanítja is a kutyáját, az kidobná.
Ezért kéne a chip nélküli ivaros kutya.
A többi meg már csak az én elképzelésem, mert ismerek egy hasonló kutyát, mint amit leírásban megadtam és imádom. Ettől függetlenül lehet szuka is, lehet más színű és méretű is.
Tudom, most majd kapom az ívet, de azért a szidalmazás mellet, ha vki tudna ilyet nekem, azt nagyon megköszönném, ha segítene.
Pénzem van rá, iskola kezdésem óta kapok havi zsebpénzt, illetve rokonoktól szülinap-karácsony-húsvétkor, amit mindig félre tettem, mert azóta szeretnék kutyát, hogy elkezdődött a suli és azért kapok zsebpénzt, mert anyukám azt mondta, hogy ha eleget gyűjtök rá, akkor pár év múlva kaphatok. Azóta 8 év telt el..
Na ez már csak a "mese része" a dolognak, szóval ennyi.
Köszi:/
14/L
Basszus, ha nem tudná anyád elajándékozni, akkor elvinné az első gyepmesteri telepre! Marha jó lesz ilyesminek kitenni egy kutyát, hogy oda-vissza passzolják!
Amíg otthon laksz és anyád a főnök aki nem engedd kutyát, akkor nincs kutya! 14 évesen ha már meghatni nem tudod, akkor legalább a kutyák érdekeit nézd és ne a sajátodat!
Hidd el, ha anyukád nem akar kutyát, akkor nem fogja meghatni hogy "nem kell senkinek"
Valakit csak kerít, jobb esetben. Rosszabb esetben beadja menhelyre vagy gyepmesteri telepre.
És igaza is lenne, hiszen amíg ő a főnök, ő dönti el.
Majd ha lesz egy biztos otthonod, és lesz rá elég pénzed, akkor olyan és annyi kutyát tartasz amilyet és amennyit jólesik.
Egyetem mellett nem fogsz tudni úgy gondoskodni róla ahogy azt megérdemelné, anyukádra hárulna a feladat, amit ő nem szívesen végezne el.
-Egy 14 éves nem így ír.
-fekete kutya kell, chip nélkül- számomra egyértelmű, hogy nem jóindulatú céljaid vannak vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!