Hol találhatnék kóbor vagy ingyen kutyát?
Figyelt kérdés
Minden cuccomat megvettem a kutyának. Jók a jegyeim és jó gyerek vagyok. A szüleim vallásosság.2014. júl. 3. 15:09
1/18 anonim válasza:
Utcán általában szokott lenni, de menhelyről 5000 Ft-ért is akár tudsz kapni kutyát.
2/18 anonim válasza:
Bármelyik állatmenhelyen válogathatsz kedved szerint. Dugig vannak a menhelyek. Rengeteg kutya várja, hogy gazdája legyen. Legyél jó, szerető gazdi! Sok sikert hozzá!
4/18 anonim válasza:
Általában chip vagy oltás árát szoktak fizetni menhelynek amolyan támogatás képen. Itt a többi kutya jövőbeni ellátásáról van amolyan adomány féleképen.
5/18 A kérdező kommentje:
Folytatom mértékben lefagyott a net:)
A szüleim vallásosak és azt mondják ha találok egy kóbor kutyát őt haza vihetem de nem hoznak ki a menhelyről. Ma este egyedül vagyok így ha ma este "találnék" egy kutya megtarthatnám. Valakinek van esetleg?
2014. júl. 3. 15:22
6/18 anonim válasza:
Először meg kell beszélni a szüleiddel, akarnak-e kutyát otthonra?
7/18 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták igen. Sőt felkészültnek is találnak. Csak ők ilyenek. Azt mondják mindent fizetnek állatorvosi költséget csak ne válasszunk csak találjunk.
2014. júl. 3. 15:25
8/18 Platypus válasza:
Kedves kérdező! Ha találsz egy kutyát, annak olyan jelleme és temperamentuma lesz, amilyet kidob a szerencse. Lehet hogy egyáltalán nem illik össze az életmódotokkal. Nagyon eltérő lehet két kutya helyigényben, mozgásigényben, vannak könnyen kezelhetőek és nagyon makacsak. Neked mint kezdőnek és gyereknek nagyon fontos lenne egy egyszerűen kezelhető, nem túl domináns jószág, átlagosnál nem nagyobb mozgásigénnyel. Egy menhelyen segítenek választani és olyan kutyát adnak, amivel elbírsz. Ha a szüleid vallásossága arra irányul, hogy jót kell tenni egy állattal, akkor mondd meg nekik, hogy sokkal nagyobb jótett, ha el tudod látni minden igényét, mintha véletlenül beválasztanál egy olyat, amivel csak kölcsönösen megnehezítitek egymás életét.
9/18 anonim válasza:
Ha vallásosak (érdekes fanatizmus mondjuk), akkor mi bajuk a menhellyel?
10/18 A kérdező kommentje:
Szerintük Istennek kell hozzánk vezetnie a kutyát……… félre ne értsétek nem vetem meg őket érte csak én nem sikerültem ennyire vallásosnak :/
2014. júl. 3. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!