A kutyám sajnos mostanában sokat szökik, így meg kellett kötni. Ha estére beengedem melegedni, azzal a kutyában nem teszek nagyobb kárt?
Mostanában sokat szökik a kutyánk, már lyukat tömtünk, elcsufítottuk a kerítést ilyen olyan hozzárögzített "szökésgátlókkal":(deszka),betonoztunk stb
De most már a kerítést ugorja át...
Mivel bejelentettek gyors megoldás kellett, így muszály volt megkötni, természetesen kutyaólja van.
Azon gondolkodtam, estére nem e lenne jobb neki a kazánházba, de mivel még szüleimnél lakunk, ők ezt tiltják, miszerint ezzel rosszabb lesz a kutyának, hiszen átveszi a testhője a meleget, kora reggel pedig ugyis vissza kell kötni, akkor meg kb a leghidegebb van!
A legnagyobb baj, hogy a kazánházba ott a másik kutyánk is, így az is kétséges h jól megférnek e estére.Plusz pisi-kaki, mivel ez a kutyánk nem szobatiszta, és előszeretettel jelölget...a gond hogy szellőztetéssel, a házat is kihűtjük ien hidegbe, plusz ha nem szellőztetünk, kellemes bűzt hagyna maga után....Na erre mi a megoldás??
Nem, nem is áll szándékomban, akik elvinnék azoknál rosszabb helye lenne, fajtamentőknél nem próbálkoztam, szerintem ott lenne a nagy kérdőjel hogy miért is akarok megszabadulni tőle??
Másrészt meg nem is szeretnék megszabadulni tőle....nagyokat túrázunk, és minden nap elengedem, ha már kiszaladgálta magát, lefekszik magától a lánc mellé, akkor is, ha nem kötöm meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!