A kutyám sajnos mostanában sokat szökik, így meg kellett kötni. Ha estére beengedem melegedni, azzal a kutyában nem teszek nagyobb kárt?
Mostanában sokat szökik a kutyánk, már lyukat tömtünk, elcsufítottuk a kerítést ilyen olyan hozzárögzített "szökésgátlókkal":(deszka),betonoztunk stb
De most már a kerítést ugorja át...
Mivel bejelentettek gyors megoldás kellett, így muszály volt megkötni, természetesen kutyaólja van.
Azon gondolkodtam, estére nem e lenne jobb neki a kazánházba, de mivel még szüleimnél lakunk, ők ezt tiltják, miszerint ezzel rosszabb lesz a kutyának, hiszen átveszi a testhője a meleget, kora reggel pedig ugyis vissza kell kötni, akkor meg kb a leghidegebb van!
A legnagyobb baj, hogy a kazánházba ott a másik kutyánk is, így az is kétséges h jól megférnek e estére.Plusz pisi-kaki, mivel ez a kutyánk nem szobatiszta, és előszeretettel jelölget...a gond hogy szellőztetéssel, a házat is kihűtjük ien hidegbe, plusz ha nem szellőztetünk, kellemes bűzt hagyna maga után....Na erre mi a megoldás??
Ja, a corsot valóban használták őrkutyának is, csak éppen Dél-Olaszországban. Hasonlítsd össze a délolasz teleket az idei magyar téllel, aztán mondd, hogy ideális ez a kutyának.
Amúgy a legjobb az lenne, ha elajándékoznád. Vettél egy domináns fajtát, amivel nem foglalkozol megfelelően, emellett egész nap ki van b*va a kertbe, noha rövidszőrű, és ez kb. olyan, mintha te állnál kint egész nap egy szál pólóban... Ez sehogy sem jó neki.
Bszki nekem is egy másfél szobás panelban van Argentin Dolgom meg gyerek és jé se bejárónő, se mindennapos padlosurolàs. És bejöt akárki, csillogó villog minden. Aztán délután meg egyedül is vagyok a 3eves lányommal. Tudod egy kutyát nevelni kell és igen, szobatisztaságra is lehet.
De neked úgyis tökmindeggy mit írunk, nem fogod fel.
Ja a vadász is azért vitte be a házba akár a Németvizslàját vadászat után, mert Pincsi méretű.
"A hidegre való tekintettel írtam ki a kérdést,hogy hátha valaki extra okosan elmagyarázza ,és ezzel érvelve, legalább estére a jo melegbe bevihessem a kutyát.Kb anyámékat nem érdekli, az sem ha megfagy , jobban mondva apámat.."
Mondd apádnak, menjen ki éjszakára egy vékony dzsekiben aludni, cseréljen a kutyával. Jobb érvem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!