Hany szazalekanak lesz olyan kutyaja megint mint amilyen eloszor is volt?
Az emberek hany szazalekanak lesz olyan kutyaja amilyen elozoleg volt?
Sokan mondjak h igy ugy nagyon szeretem de vajon mrg egy ugyanolyan fajtat fel fog nevelni vagy inkabb egy masik fajtara ter at ha lesz neki.
Nekem a második van abból a bizonyos álomfajtából.
Bátyámnak a negyedik - 50 pluszos életkor - egész életében egy fajtát tartott. De a szomszéd házban is van egy bácsi, ő puli mániás, már a harmadik kutyánál tart :) Pontos százalékot senki nem tud neked mondani, de sok ember kitart annál a fajtánál, ami az ideálja.
A családomban gyerekként mindig vizslánk volt.
Felnőttként aztán beleszerettem a mudiba. Nem tudom elképzelni, hogy valaha más fajtát választanék.
Én tudatosan kerülöm az olyan kutyát, amilyen már volt. Nem azért, mert nem szerettem, hanem épp ellenkezőleg: minden kutyám egyedi és megismételhetetlen. (Egyébként épp ezért csak az első kutyám volt fajtatiszta, azóta keverék-párti lettem, és inkább örökbefogadok)
Van persze, ami nem változik: (várhatóan) közepes - nagyobb, "télálló" kutyákat szeretem, annak ellenére, hogy benn alszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!