Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hany szazalekanak lesz olyan...

Hany szazalekanak lesz olyan kutyaja megint mint amilyen eloszor is volt?

Figyelt kérdés

Az emberek hany szazalekanak lesz olyan kutyaja amilyen elozoleg volt?

Sokan mondjak h igy ugy nagyon szeretem de vajon mrg egy ugyanolyan fajtat fel fog nevelni vagy inkabb egy masik fajtara ter at ha lesz neki.

2018. febr. 15. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Nekem a második van abból a bizonyos álomfajtából.

Bátyámnak a negyedik - 50 pluszos életkor - egész életében egy fajtát tartott. De a szomszéd házban is van egy bácsi, ő puli mániás, már a harmadik kutyánál tart :) Pontos százalékot senki nem tud neked mondani, de sok ember kitart annál a fajtánál, ami az ideálja.

2018. febr. 15. 17:40
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Én kitartok, bár valószínűleg más színűt választok majd, hogy ne emlékeztessen annyira a mostani kutyámra.
2018. febr. 15. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Egy biztos, én maradok a labradornál vagy esetleg egy goldinál, ha oda kerül a sor, remélem még hosszú évek múlva (most lesz 11 éves). Apámnak volt egy kollégája, akinek hosszú évtizedekig berni pásztorai voltak és mindet Dömének hívta :)
2018. febr. 15. 18:01
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
En masik fajtara valtottam miutan a tacskom az orok vadaszmezokre koltozott. Nemetjuhaszom lett, utana pedig pulim, most pedig foxi-staffi keverekem van. :)
2018. febr. 15. 18:02
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Nekem a fajta változik,csak a szín és a nem marad : fekete kan. (a c spániel,mudi)
2018. febr. 15. 18:48
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

A családomban gyerekként mindig vizslánk volt.

Felnőttként aztán beleszerettem a mudiba. Nem tudom elképzelni, hogy valaha más fajtát választanék.

2018. febr. 15. 19:08
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

Én tudatosan kerülöm az olyan kutyát, amilyen már volt. Nem azért, mert nem szerettem, hanem épp ellenkezőleg: minden kutyám egyedi és megismételhetetlen. (Egyébként épp ezért csak az első kutyám volt fajtatiszta, azóta keverék-párti lettem, és inkább örökbefogadok)

Van persze, ami nem változik: (várhatóan) közepes - nagyobb, "télálló" kutyákat szeretem, annak ellenére, hogy benn alszanak.

2018. febr. 15. 20:27
 8/9 A kérdező kommentje:
En is ugyanez, most van egy fajtiszta nagytestu kutyam, de lehet a mostani melle meg orokbefogadok egyet.
2018. febr. 16. 06:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem ugyanolyan lesz, mivel egy sintértelepről mentettük, isten tudja milyen mix.
2018. febr. 16. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!