Egy kek szemu vagy egy albino kutya is tud szeretetteljes es huseges lenni? Elvileg emberbe nem de kutyaba se? Alinek van volt ilyEn kutyaja legyen szivea ossza meg a tapasztalatait
Figyelt kérdés
2018. febr. 7. 05:22
1/18 A kérdező kommentje:
Bocs az irashibak miatt de valamilyen hiba folytan a telom nem mutatja a szovegem leg aljat amit irok es nem latom igy ha melle utok
2018. febr. 7. 05:25
3/18 anonim válasza:
Miféle ostobaság ez már megint? A saját egyszerű fejedben született? Vagy hallottad valami alulművelt embertől?
4/18 anonim válasza:
Embernél még csak csak lehet valami visszahatás a személyiségre, hogy pl. jobb külső adottságokkal rendelkezik (mit tudom én: magasabb), ezáltal nagyképűbbé válik, mert megengedheti magának. De könyörgöm, egy állat tisztában sincs a saját kinézetével... jó ha egy majomnak betanítják, mi az, hogy tükör. Na és ha betanítják? Biztos nem fog lelki problémát okozni neki, hogy az ő segge kék, miközben a többié piros.
5/18 anonim válasza:
Ígérd meg, hogy te soha nem fogsz kutyát tartani!
6/18 anonim válasza:
Akiben ilyen kérdés megfogan, ahhoz egy kutya sem tud szeretetteljes és hűséges lenni.
A kutyák nem hülyék.
7/18 A kérdező kommentje:
Hat aki nem ismeri a genetikat az mondhat ilyet de ez igy van egy amerikai oldalon olvastam hogy minel tobb a melanin szin anyag a testben annal dusabb az erzelem vilag. Senkit nem akartam meg serteni de
2018. febr. 7. 10:24
8/18 A kérdező kommentje:
Ez igy van :);))
2018. febr. 7. 10:25
9/18 anonim válasza:
Ne olvasgass amerikai oldalakat, mert csak elhülyülsz tőlük!
Ha ez jelent valamit nekem a hófehér, kék szemű macskám a legkedvesebb a 3 közül, levakarhatatlan, most is alig tudok írni, mert félig a kezeimen fekszik és olyan hangosan dorombol, hogy az már csendháborítás.
Még a vécére is elkísér és az ajtóban vár, ha csak a szemetet viszem is ki.
Pedig ez "csak" egy macska.
10/18 anonim válasza:
Gondolom valami "érzelemgazdag" néger írta ezt a nagyon tudományos cikket!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!