Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kek szemu vagy egy albino...

Egy kek szemu vagy egy albino kutya is tud szeretetteljes es huseges lenni? Elvileg emberbe nem de kutyaba se? Alinek van volt ilyEn kutyaja legyen szivea ossza meg a tapasztalatait

Figyelt kérdés

2018. febr. 7. 05:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Emberek en nemtom minden valaszt meg hallgatok lehet hogy igaz amit irt az az oldal lehet nem igaz.. Irt meg ennel cifrabbakat is de le se irom mer elatkoztok :D
2018. febr. 7. 10:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A fajokkal, fajtákkal való, kategorizáló elméletek gyártása soha nem vezetett jóra.
2018. febr. 7. 10:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Megyek, elválok a kékszemű férjemtől. Nagyon fog hiányozni 11 év házasság után, na de ha amerikai bölcsek szerint úgysem képes a hűséges, szeretetteljes viselkedésre, akkor minek legyek vele együtt tovább? :D
2018. febr. 7. 13:25
 14/18 A kérdező kommentje:
Utolso kommentelo hehe XD
2018. febr. 7. 15:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért érdekes amit mondasz.

Én ugyanezt hallottam a II emeleti lakókról és a márciusban született cipészekről.

Komoly gond ez!

2018. febr. 7. 18:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sétálj csak be egy "melaninban gazdag" lakóövezetbe, aztán érezd a szeretetet és a hűséget, miközben rugós késsel fosztanak majd ki :)
2018. febr. 7. 21:41
 17/18 A kérdező kommentje:
De annyi igaz h ameg a kutya bore sotetebb meg a szeme is a macskae meg vilagos lehet a macska azer nem egy huseges allat? :D lojjetek le XD
2018. febr. 8. 00:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Eddig bizonygattuk neked, hogy ez egy baromság.

Innentől kezdve én feladom.

2018. febr. 8. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!