Valaki vitte már a kutyusát Budapestre az Állatorvostudományi Egyetemre mi a véleményetek?
Imádkozz, hogy "igazi" orvoshoz kerüljön a kutyus, ne egy közepes tanulóhoz, mert az is benne van a pakliban.
Én nem viszem oda, de már a Lehel úti Állatkórházba sem, mert az utóbbiban sorozatos gyalázatos eljárásban volt részünk és piszok drágák.
50 éve?
Azóta azért remélhetőleg változtak a körülmények ...
Akkor idemásolok neked (igaz, régi a hozzászólás) egy állatorvosi fórumról egy véleményt, remélem mostanság már neked van igazad:
"Nekem az Állatorvostudományi Egyetemmel kapcsolatban van sorozatosan rossz tapasztalatom.Mivel autónk nincs,az ügyeleti időben segítségre szoruló állatokkal csak ezt a helyet tudjuk elérni.Sok állatorvossal volt már dolgunk ilyen szituban.Azt tapasztaltuk,hogy a gazdi lehúzására megy a dolog.
Volt olyan nemrég,hogy éjjel nem engedtek be vérző kutyával,mivel nem volt 15 ezer forintunk(ennyi az,ha csak ránéznek a kutyára).
Előtte való alkalommal két és fél órát várattak a köhögő-fuldokló kutyával(a rendelőben senki nem volt bent,sem orvos sem beteg).Utána megjelent két fehér köpenyes fiatal,állítólag állatorvosok,de a koruk alapján inkább tanulók,legjobb esetben nagyon kezdők.A nő csak állt,a srác aktívabb volt,másfél méterről belenézett a kutya torkába ,közelebb jönni nem mert,majd kész is volt a diagnózis:torokrák.Közölte,másnap reggel menjek vissza ,felsorolt egy csomó vizsgálatot,azt mondta,kb.50 ezer ft lesz,mire beállítják a terápiát.3600 forintot kért a semmiért,illetve a (mint kiderült,szerencsére téves)diagnózisért.
Másnap reggel volt a saját orvosunk a kis rendelőjében.Lerohantam hozzá,hogy torokrákos a kutya,mit csináljunk.Kérdése:Ki mondta magának ezt a baromságot?Megvizsgálta a kutyát alaposan,Ő ugyanis nem fél tőle.Eredmény:közönséges,egyszerű torokgyulladás.3 napig kapta az injekciót,és azóta sincs semmi baja.
De még sokáig tudnám folytatni a sztorikat,amik velem és más környékbeli kutyásokkal megestek."
Forrás: [link]
Most már 30000 ft az ügyeleti díj.
Kérdező, nyugodtan vidd el, gondolom nem lesznek olcsók, de ha időpontra mész - s a leírásod alapján speciális problémával, amit nem sok rendelőben kezelnek - rendesen ki fogják vizsgálni, jól felszereltek, és szakorvosok rendelnek.
Kedves 7-es: a bemásolt szövegben ott szerepelt ugye az a szó, hogy "állítólag". Hidd el, nem akarom védeni a helyet, én is csak akkor vinném oda az állatom, ha olyan speciális, jelentős problémáról lenne szó, amin máshol nem tudnak segíteni. De akkor is igaz, hogy csak végzett orvos dönthet az állatok kezeléséről. - Menj be random 10 rendelőbe, és találsz kb. 7 olyat, akiről a bemásolt bejegyzés szól (na jó, lehet, hogy csak 5-öt). Ettől még ők is biztos kaptak diplomát:(
De ha a kérdező már végigjárt 7 állatorvost eredmény nélkül, akkor szerintem nem nagyon van veszítenivalója.
7-es vagyok
Szerencsére minket már ez a probléma nem érint, mert elköltöztünk Budapestről és volt szerencsénk megtalálni a világ legjobb állatorvosát Jászberényben a Vet-E-Medic Kft-nél, dr.Fodor Zsuzsanna személyében.
Nagy és komoly sebészeti beavatkozásra viszont Felsőgödre a Profivet Állatorvosi Sebészeti Központba, dr.Muka Péterhez visszük a kutyánkat, esetleg a cicánkat.
Rájuk szerencsére idáig csak egyszer volt szükség, egy 4 órás életmentő műtétnél, de a kutyus azóta él és virul, mintha kicserélték volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!