Hogy lehetne elhozni a kutyust Szolnokról Budapestre? Szeretném őt magamhoz venni.
Nemrég föltettem már a kérdést, de törölték, mert nem felelt meg a szabályzatnak. Remélem így jó lesz:)
Szóval ha valaki tudna segíteni, aki jár Szolnok felé, és megtenné, hogy felhozza a kutyát Pestre, az nagy segítség lenne.
A kutyust még aznap átvenném, és azonnal kifizetem a vételárat (20 ezer)
Nem biztos, hogy megtartom a kutyust, mert már van egy kutyám, de az első az lesz, hogy kivizsgáltatom az állatorvosunkkal, ivartalaníttatom, és ha úgy alakul keresek neki egy olyan gazdit, aki a mostaninál jobb életkörülményeket tud neki biztosítani.
Szerintetek van rá bármi esély, hogy lepapírozzam (szerződést írjunk) az eladóval, hogy a kutyát nem azért akarja eladni mert valami olyan betegsége van a kutyusnak, ami gyógyíthatatlan? Amikor felnőtt kutyát akarnak eladni, akkor mindig ez az első, ami eszembe jut:(
Én csak azt nem értem, hogy miért akarod akkor megvenni, ha nagy valószínűséggel tovább adnád!? Hol van ebben az értelem, és ki nézi itt a kutya sorsát!?
Ok,lehet, hogy most rossz helyen van, de miből gondolod? Mert sötétbe fotózták? Vagy esetleg beszéltél vele?
A kutya egy ólban van, és el akarják adni. Én pedig el szeretném hozni, ehhez kértem segítséget.
Miért kell ebbe belekötni?
Kedves szellő lány,
Van felesleges 20 ezer forintod egy kutyára, de nincs 4000 egy return vonatjegyre? Bocsánat a kötözködésért, de nem bírom megállni.
Szörnyen néz ki ez a kutya, de én mégsem ajánlom hogy megvedd. Biztosan van valami oka, hogy el akar adni egy ilyen idős kutyát. Szaporításból még nem kiöregedett, szóval valószínűleg olyan betegsége van amit nem lehet/nem akarnak gyógyíttatni.
Nagyon becsülendő, hogy segíteni szeretnél, de ennek a kutyának a helyére lehet, hogy két másik kerül. Ha látja az a mocskos szaporító, hogy igen, elkelnek a kutyák akkor csak tovább folytatja "áldásos" tevékenységét. Szerintem gondold ezt át, lehet, hogy egy kutyát megmentesz vele, de az összeset nem tudod és ezzel is csak a szaporítót segíted. Amíg van rá kereslet, addig szaporítani fognak, az emberek fejében kellene rendbe tenni ezt a dolgot. Én azt tanácsolnám, hogy menj el egy sintértelepre, ott is ugyanilyen ha nem sokkal rosszabb körülmények között vannak kutyusok és onnan segíts egynek. Azért nem kell kifizetni a húszezer forintot(ebből a pénzből egy kisebb testű kutyának több hónapra kijön az etetése) és a szaporításhoz sem járulsz hozzá.
Tamash, nem a pénzzel van baj, hanem a szabadidőmmel.
Jövő hét közepén még vizsgázok, és persze munka mellett nem könnyű tanulni.
Tudom, a következő kérdés, hogy akkor hogy van időm a kutyámra:) Van. De ha én nem tudok vele játszani, akkor ott van a családom másik 4 tagja, akik imádják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!