Budapestre költözés, nagytestű, kertben élt kutyával?
Állásajánlat miatt Budapestre fogunk költözni hamarosan, de van egy 4 éves nagytestű kutyánk, akit lakásba nem szeretnénk költöztetni, mert nem ott volt szocializálódva, ritkán a gazda hiányának hangot ad, amit nem szívesen zúdítanék a szomszédok nyakába.
Ötlet, hogyan kivitelezhető? Főként belvárosban nézegetünk lakásokat, mint az 5. kerület, de a "kertvárosiasabb - 18.kerület?" is szóba jöhetne. Házat nem tudom tudnánk-e bérelni, őszintén szólva azokat még nem néztem.
Budapesti emberek véleményére volnék főképp kíváncsi, ki hogyan oldja meg a kutyázást, merrefelé laktok, de aki csak simán Budapesti az is írjon bátran!
Esetleg szerződést kötni valami kutyapanzióval egy állandó kennelért?
Köszi!
Én 6. kerületi vagyok, itt ugye csupa társasház van a környéken. Több ismerősöm is nagytestű kutyát tart lakásban minden probléma nélkül, de ugye rendszeresen kell sétáltatni, minimum napi 3x.
Itt van nem messze a Városliget (asszem az már 14. kerülethez tartozik - amúgy ott meg sok a kertesházas rész, viszont elég lepukkant a környék) vagy a Margitsziget.
Ha nem csúcsidőben mész ki, amikor a sok kisgyerekest meg mindenkit ott esz a fene, akkor nagyon kényelmesen, nyugiban lehet kutyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!