Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha felnőtt korban ivartalanítj...

Ha felnőtt korban ivartalanítjuk a szuka kutyát akkor ugye nem változik meg? :S

Figyelt kérdés

Muszáj ivartalanítanom, két éves múlt, de nem akarom hogy BÁRMIBEN is megváltozzon! Nem akarom hogy nyugisabb legyen, hogy ne legyen olyan domináns és magabiztos mint amilyen eddig. Hogy ilyen gyerekes maradjon hanem majd komolyodjon meg stb..

Van egy ivartalanított fiú macskám, ő nem változott meg semmiben, de ő még kicsi volt akkor, lehet teljesen más jelleme lenne ha nem csináltattuk volna meg. Szóval nagyon félek hogy valamiben más lesz a kutyám... Azt olvastam problémás kutyáknál ahol ivartalanítani akarták hogy jobb legyen hogy felnőtt korban nem valószínű hogy megváltozik. De nekem erről nincs tapasztalatom...

2010. jún. 7. 12:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én kutyám (yorki) tavaly ősszel lett ivartalanítva, akkor volt 2 és fél éves. Sajnos álvemhes lett a 4. tüzelése után, és nem akartam kockáztatni a későbbiekben.

A sétáknál egy picit öntudatosabb, jobban kinyílt a többi kutya felé. De egyébként semmiben nem változott.

Én minden kutyát ivartalaníttatnék, amelyik nincs tenyésztésbe vonva.

2010. jún. 9. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!