Milyen kutyám legyen?
Szeretnénk egy kistestű szobakutyát kertes házba.
A napi 3-4 séta mindenképp meglenne neki és hobbi célra lenne.
Ha lehet akkor ne kelljen kozmetikushoz vinni mivel azt sajnos nem tudjuk megoldani..:/
A kizárt fajták:
Csivava
Mopsz
Palotapincsi
Westie
Yorki
Francia bulldog
Tacskó
Agár
És azért kérem itt a segítséget mivel sajnos nem jut eszembe olyan fajta amilyet szeretnék..
Kistestű,rövid szőrű,nem horror áron (sok kutya sajnos az utóbbi miatt lett kizárva)
Előre is köszönöm! :)
Eddig a törpe pinscher a legjobb :D
Már csak abban kérnék segítséget hogy törpe pinscher vagy jack russel terrier legyen a kiválasztott?:)
A legjobb ha semmilyen!!!!
Komoly probléma már az elején, ha azt sem tudod mit akarsz!
Egyébként helyes plüsskutyákat lehet találni a neten, jó lesz neked:)
Utolsó, ne gyere már a plüsskutyás gyökérséggel. Csak megkérdezte, hogy milyen rövidszőrű, kistestű fajta jó panelba, nem kell leharapni a fejét hogy ,,nem tudja mit akar”. Nyilván nem tudja, mert még el sem döntötte, ezért kérdezi.
Kérdező: a pinscher elég energikus, a jack russel pláne. De ha megfelelően le van fárasztva, akkor minden jól nevelt kutya jó panelba (bár a nagytestű juhászokat nem ajánlatos 40 nm-en tartani).
Utolsó vagyok
Most meg én vagyok a gyökér :D
Valamiért panelt olvastam, bocs.
Itt rengeteg ilyen gazdára váró kutyát találsz:
Nem határozatlan, mert még nem döntötte el, hogy milyen kutyát szeretne. Az a határozatlan, ha már ott áll a tenyésztő előtt/menhelyen és vacilál, hogy legyen vagy ne legyen. Bocsássa meg az ég, hogy nem mindenki úgy születik, hogy egyből eldönti milyen kutyát akar. Lehet, hogy te eldöntötted 3 évesen hogy ,,anya én ha nagy leszek dobermanom lesz”, de ne tépd már le annak a fejét, aki kutyát szeretne, és még nem választotta ki a fajtát. Pláne ha menhelyről hozza el, ott aztán sokat ér az eldöntött fajtával.
Utolsó?!
Én kinek téptem le a fejét? Ez az első kommentem ehhez a kérdéshez. Nem értem, miről beszélsz, csak javasoltam neki egy oldalt ahol több kutyát is találhat ha szeretne.
Nem rád értettem, ne haragudj. Arra értettem, aki a plüsskutyával jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!