Megharapta a gyereket a kutya, a gyerek mégis egész nap a kutyáért nyafog? Mit csináljak?
Ez annyira cuki kérdés.
Én is hisztiznék, ha felnőttként elvennék tőlem a kutyámat... Teljesen normális reakció volt, hogy majd belepusztultak.
Valószínű csak tényleg sokat nyúzta és jelezte vagy csak játék volt. A kiskutya is így játszik, hogy finoman harapdál, a testvér bundákkal is. A bernáthegyi nem egy agressuív kutya.
Igen, nem lehetett komolya. A kutya ha megharapta volna, nem lenne keze,vagy ujja. Mondok jobbat, egy macsakarmolás is vérzik, hetekig megmarad a helye.
Az én kutyámat kézből szeretem etetni. Egyszer adtam neki a csirkecombot, vitte megeszi, de a macska el akarta venni ezért megfogta ésugy kérte el a mâsikat. Az meg, hogy ki ne essen a szájából erősen ráharapott a kezemre. Éreztem, de nem vérzett, de leszidtam érte.
A legjobb dolog a kislannyal az a kutya. Egy életre barátok lettek, ne tiltsátok őket. Abban biztos lehetsz, hogy az a kutya ha belehal se bántja a lányodat, sőt megvédi. Viszont tisztázzátok a lányotokkal, hogy ne nyúzza, ha morog ne bántsa tovább, márha van ilyen. Hagyjátok őket, inkább örüljetek nekik, az egyetlen kisbarátja.
Azzal se értek egyet, hogy 10 éves koráig ne lehessen egyedül egy kutyával, meg pici hozzá... Új kutyával ne is, de ők összeszoktak.
Mindenjót a kislánynak és Maxnek is, hogy sokáig lehessenek barátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!