A kutyusomnak már egy ideje epilepsziája van. Milyen gyógyszereket tudtok ajánlani az epilepszia ellen?
Komolyan nem értelek, kedves kérdező.
Miért olyan emberektől vársz választ,akiknek nincs állatorvosi diplomájuk?
Most mondanak neked egy gyógyszernevet, és akkor : húúú, az én kutyámnak is az kéne!-vagy mi???
Mint ahogyan az embereknél is, nem minden kutyának jó ugyanaz a gyógyszer.
És az állatorvos azért tanult éveken keresztül, hogy segítsenek a beteg állatokon.
Ne haragudj, de ha nem vagy megelégedve az ellátással, amit az az állatorvos nyújtott, nem lett volna ésszerű keresni egy jobbat? Igazad van az az ésszerűbb, hogy ha itt mondanak egy nevet, azt beadod a kutyádnak.
Tudom hogy jót akarsz, de nem ez a megfelelő út erre.
Az ilyen gyógyszereket csak állatorvos által előírt recepttel lehet megvenni. de vehetsz neki B1 vitsmint, de ez önmagában kevés... vidd el orvoshoz,mert egyre hosszabbodni, és súlyosodni fognak a rohamok, és a végén a rohamban fog elpusztulni, vagy el kell altatni. A gyógyszer meghosszabbítja az életét!!!
Nekem egy 3 éves pincsim van, és 6 hetes kortól vannak rohamai. Előszőr 5-6havonta, aztán havonta, és akkor kezdtük el gyógyszerezni. 1hónapja olyan görcsei voltak, hogy csak az állatorvos tudta kihozni a rohamból. Igaz csak fél óráig hagytuk szenvedni, és irány az orvos...nem baj, hogy este 9óra volt. A kis Benink élete 1000x fontosabb mint a Barátok közt...
Az epilepszia gyógyszer nem játék. A témában jártas állatorvos is sokszor több szert kipróbál, mire beállítja a kutya számára leginkább megfelelőt.
Ami az egyiknek jó egy adott dózisban, az nem biztos, hogy a másiknak is megfelel.
Vidd el egy másik állatorvoshoz. 6 év alatt nem jutott még eszedbe, hogy nem csak ő van a világon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!