Lehet még "vágatni" a kutyák fülét?
Hallottam olyat h már nem,meg h állat kinzás....h van ez?
és a farok vágás?

Az az igazság, hogy elméletileg tilos lenne, de magyarországon még elég sok ebet csonkolnak, mind farkilag, mind fülileg
Milyen kutyád van?

Te örülnél, ha levágnák a füled? Szerintem a kutyák is úgy gondolják, mint te.
Am elméletileg nem lehet, gyakorlatilag még mindig csináják (sajnos) :(

Ha neked úgy tetszik , akkor vágasd le de azt nézd meg h milyen körülmények között csinálja az illető , és az az illető állatorvos legyen! Ez megint egy olyan téma amin sokat lehet vitatkozni h vágasd-e vagy ne , ha neked úgy tetszik akkor vágasd de kiskorban kell elvégezni és akkor nemannyira fáj a kutyának ! Hát azt nem tudom h tilos-e , de szinte bármelyik orvos megcsinálja (persze pénzért), da ha levágatod akkor sem kell félni h megbüntetnek érte.
Itt van egy ugyan ilyen kérdés , ha érdekel olvasd végig :
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__878378-tilos-..

Nehogy már egy német dognak levágasd a fülét! Kajlán szép!
Felesleges műtét, a kutyának nem lesz tőle jobb, szebb sem lesz tőle, csak macera az egész.

Elvileg nem szabad,gyakorlatilag lehet.
Az én dogjaimnak vágatlan fülük van,de a következő tuti vágott fülű lesz,ha kell kiviszem külföldre fület vágatni(nem kell mert a dokim tuti levágja:)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!