Most mi legyen?
Az egyik ismerősömnek van egy 3 hónapos amerikai bulldog keverékje.
Sajnos el kell mennie az országból és a kutyát nem tudja magával vinni.
A helyi menhely nem veszi be és nem is tudott neki gazdit találni.
Két lehetőség van:
Vagy örökbe fogadom vagy elaltatják. (Sintér közölte, hogy 100%, hogy az lesz a vége.. mert az ilyen kiskutyáktól fél a többség és teltház van.. meg pont jön a baby boom)
Nincsen semmilyen kutyás előképzettségem. Szóval első kutyás gazdi vagyok.
Dolgozom így csak reggel és délután tudnék vele foglalkozni.
1 hetem van dönteni. :)
A leírtak alapján nem hiszem, hogy sok ideje lenne kutyasuliba járni.
Legközelebbi kutyasuli amiről tudok az 1 órás oda és 1 órás vissza út.
Nem feltétlenül szeretnék ingázni hétvégente. (Picit sokba kerülne a benzin+ díjuk+időm).
Ígyis nem tudom, hogy mivel kéne etetni. Házi koszt jó? (Munkahelyemről azt megtudnám oldani)
Tanítás terén szeretnék vele foglalkozni, nevelni is azonban csak videók és könyvek alapján.
Hétvégét rátudom szánni, illetve az első egy hétben szabadságot kivenni ha az segítene.
Vagy inkább hagyjam? Nem tudom, hogy ez mennyire volna szenvedés számára.
Ne hagyd, hogy elaltassák... fogadd magadhoz ideiglenesen, és próbálj neki gazdit keresni minél előbb.
Kölyökkutya, menni fog.
Kérd állatvédők, menhelyek segítségét. Bulldogmentés is talán segít, hívd fel őket: [link]
Házi koszt nem jó, főleg egy fejlődő kutyának. Vegyél neki egy jó minőségű kölyökkutya tápot, és azzal etesd (olcsóbbak, ami már megfelelő minőség pl: Brit, Josera)
Ezen esetben akkor sajnálom, de nem fogom vállalani a kutyát.
Köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!