Milyen közepes termetű kutyát ajánlotok egy kezdőnek, kertes házba?
Úgy tűnik neked hiába "ugatunk".
Nyilvánvalóvá vált, hogy alapból a kutyákhoz sem értesz, tulajdonképpen nem sok fogalmad van róluk, akkor mégis milyen alapon okítasz minket az Amstaffokról?!
És tényleg elég szomorú, hogy már most félsz a jövőbeli kutyádtól. Ne tarts inkább kutyát.
Az amstaff a torkom átharapja? :D Na ne viccelj már. Legendásan emberbarát kutyák. Ha már tartanom kell valamely kutyától, akkor azok a nagytestű pásztorkutyák, mint pl. a kuvasz, KÁJ, kaukázusi stb. A staffitól semmiképpen.
Természetesen bármely kutyának el lehet szándékosan úgy tolni a "nevelését", hogy agresszív legyen az emberekkel (is). Egy uszkárt is lehet ilyenné tenni például. De ez nem a fajta hibája.
Nálunk a szomszédnak egy Labrador ment neki.
Igen is nevelés kérdése, nekünk 2 kan Amstaffink van, se egymással se más kutyákkal nem agresszívak. Macskát nem bántják. Tényleg nem sok fogalmad van a kutyákról.
Szia.
Nekem labradorom van nem is nagyon kellett nevelni, mert alapvetően nem csinált olyan dolgokat mint más kiskutya.
Megtanítottam az alapvető dolgokra és kész.
Sétáltatni szoktam vele meg futni általában minden nap.
Nagyon jó kutyák csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!