Szilveszterkor eltünt a kutyánk és megtaláltuk, de nem adják vissza?
Tobben mondtak mar,hogy lattak ennel a csaladnal a kutyankat. Mentunk vagy 10x,de soha nem nyitottak ajtót. Most viszont kint volt az udvaron a kutya és tényleg a miénk. Chip van benne,de sajnos nincs regisztralva. Oda jott hozzánk,felismert. Amikor meglatott a hapsi kijott es elzavart minket. A kiskutyát ugy rangatta el. Husky kutya. Gondolom tudja,hogy nem 2Ft.
Rendőrség? Vagy hova lehet fordulni?
Ez kezd nekem nem tetszeni...
Először is: ha odament hozzád a kutya, miért kell leolvasnod a chipet, hogy biztos legyél benne, hogy a tiéd? Anélkül nem ismered meg?
A másik: az állatorvos nem gátolhatja az oltási könyveket. Olt, beragasztja a címkét a könyvbe, és visszaadja.
Ez az egész olyan kamuszagú, ilyet még a világ nem hallott hogy az orvos beveszi a kutyái oltási könyveit és fecniket ad, jó hogy nem mindjárt azt mondod hogy a kutyát is ő tárolja az oltásokig.
Ilyen felelőtlenül szinte semmi esélyed nem lesz a rendőrségnél.
Igen az lesz,hogy elmegyek az orvoshoz. Kb 10 éve volt utoljára kiskutyánk de ott is így volt,hogy csak az oltási sorozat végén kaptam meg a kiskönyvet erre biztosan emlékszem ezért nem is volt fura.
A rendelőbe is kiraktam a kutya képét mikor eltűnt akkor sem mondott semmit az orvos,csak hogy reméli meglesz.
Előkeresed, vagy elkéred azt a papírt, amivel igazolni tudod, hogy a tiéd. És kihívod a rendőröket, hogy ellopták a kutyádat, itt a papír róla, hogy a tiéd, de nem hajlandóak visszaadni.
Bár nekem sem teljesen kerek a történet, a mai törvényeknek megfelelően könnyedén lehetne igazolni, hogy az a kutya a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!