Ti nyugtatózzátok a kutyátokat szilveszterkor?
Figyelt kérdés
vagy ismertek olyan aki igen?2017. dec. 31. 22:31
1/11 anonim válasza:
Nem. Nem foglalkozik a petárdával, tüzijátėlkal. Alszik nyugodtan.
2/11 anonim válasza:
Én vagyok neki a nyugtató. Amíg a közelemben lehet, addig elvan, ezért mindig itt maradok vele, nincs bulizás. :)
3/11 anonim válasza:
Eddig sose volt baja ilyenkor, most meg be van szarva. Nem értem.
4/11 anonim válasza:
Volt rá példa, de tavaly és ma nem kaptak.
Inkább kimegyek hozzájuk, és ha látják rajtam, hogy rá se hederítek a durrogásra, akkor ők is viszonylag nyugodtak.
5/11 anonim válasza:
Nem.
Itt vagyok vele és ez elég neki.
6/11 anonim válasza:
Nem, de az egyikre ráférne.
A másik nézi a fényeket és el akarja kapni. Itt vannak mellettem, csak pisilni viszem ki őket.
7/11 anonim válasza:
Nekem macskám van és teljesen nyugodt. Pedig nagyon behallatszott az erős zaj 11 óra körül...
8/11 Clay Morrow válasza:
Jah, be a pincébe és nyugodt lesz.
9/11 anonim válasza:
Nem nyugtatózom a kutyusom, de hiába kinti kutya, ilyenkor mindig behozom a házba és itt valahogy nem figyel annyira a zajokra, persze így se tetszik neki, de nem fél annyira, és az is jó neki, hogy itt vagyunk vele. Egyébként nem szeret bent lenni, de ilyenkor esze ágában sincs kimenni.
10/11 anonim válasza:
Mi még sétálni is voltunk kint éjfél körül.
Egy csomószor ott lőttek fel mellettünk, a kutyát nem is érdekelte.
Ilyen szempontból jó, nyugis kutyus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!