Gáz, hogy 16 évesen nem megyek buliba Szilveszterkor?
Még sosem voltam semmilyen buliba(kivéve általános iskolás mikulás meg halloween "buli").
Ti mikor mentetek először buliba?
Én 16 évesen egyik haveromnál gyűltünk össze páran és ott elvoltunk simán. Jelenleg 25 évesen én sem megyek buliba csak azért mert "kötelező" Senki nem mondta hogy az, én tavaly voltam, előtte szintén nem, de akkor dolgoznom kellett és hazaérve délutánosból 11 órakor hulla fáradtan már az istennek sem volt kedve kimozdulni, éjfélkor koccintottam a barátnőmmel, meg a szüleimmel. A barátnőm ment a barátnőivel csajos buliba, én meg az ágyba aludni. Akkor örültem hogy élek.
A másik meg az hogy azthiszem 2013-14 es Szilveszterkor sem voltam sehol, de akkor jött vendégem akivel annyira jól elvoltunk kettesbe hogy azért nem mentünk sehova.
Nem kötelező menni ha nem akarsz. Nincs ebbe semmi gáz.
Most én is itthon maradok, igaz lenne hova, meg kihez mennem, de így hogy holnap éjszakásba megyek dolgozni 12 órásba így nálam kimarad a buli, mert akkor holnap bent melóba készülök ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!