Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 4 hetes kiskutyát mivel lehet...

4 hetes kiskutyát mivel lehet etetni?

Figyelt kérdés
az baj ha grízt adok neki, vagy túrót?
2010. jún. 5. 14:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%
ha meg teheted akkor vegyél neki alutasakos (junior -t az kis kutyáknak való) azt meg tudja enni és szeretik is a kutyik:)....de még szopiznija kellene!
2010. jún. 5. 14:33
 12/17 anonim ***** válasza:
28%
14:20-nak. Nem disznónak írtam a választ. Lehet, hogy sokan külön háztartást vezetnek a kutyájuknak, én nem. Nem arra gondoltam, hogy a felsoroltakat keverje össze, bele korpát, azt hagy egye. Vehet a kutyusnak lazacot, abban nincs szálka, kenőmájast, májkrémet, de ha nagyon jól áll anyagilag, akár libamájat is apróra vágva. Még jóformán fogai sincsenek, ezért ajánlottam a puha, könnyen emészthető, de mégis tápláló ételeket. KISKUTYÁNAK!!!
2010. jún. 5. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:
4 hetesen még nagyon pici a kuya, szerintem a párizsi nem éppen a legjobb, 0 tápértéke van, a kisbabáknak való tápszer nálam bevált. Illetve én is azt javaslom, hogy prémium tápot kapjon, a tápszerbe egy picit be is áztathatod.
2010. jún. 5. 14:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Napi 4x etesd, egyenlően szétosztva.

Miné jobb minőségű táp, natúr főtt/sült hús, rizs. A husit vágd kicsi kockákra, keverd össze a rizzsel, úgy jó ízűen meg fogja enni az egészet. Lehet pl. úgy, hogy 2x táp, 2x főtt étel. Ha 1-1x rizs helyett túrót adsz neki, az teljesen jó. Adhatsz neki főtt tojást vagy tojásrántottát is heti 1-2 alkalommal.

Mindent mértékkel, óvatosan. Picike kutya, egyszerre csak keveset tud enni, és az emésztőrendszere is még gyenge, sérülékeny.

Ha nagytestű lesz, akkor még adhatsz neki kutyáknak való kölyök tápszert (tejpótlót).

Tejet mellőzd.

Ha nem volt még féreghajtva, akkor azt is kezdd el. 2 hetente kell ismételni 3 hónapos koráig, 6 hetesen pedig jöhet az első oltása (parvo elleni):

2010. jún. 5. 15:55
 15/17 Akiteki ***** válasza:
52%

Utolsó szaporító!

"Az eddigi kutyákat még szoptatta az anyjuk ilyenkor."

De akkor is szükségük van már normális ételre!!

Gyártja a kölyköket, de alapvető dolgokkal nincs tisztában.

2010. jún. 5. 16:31
 16/17 anonim ***** válasza:
28%
Kösz a 0-át. A zöm majdnem ugyanazt tanácsolta mint én, csak költségesebb kaját is felsoroltak.
2010. jún. 5. 18:16
 17/17 Akiteki ***** válasza:
58%
3 hetesen már foguk van. 4 hetesen vígan rágcsálják a tápot.
2010. jún. 5. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!