4 hetes kiskutyát mivel lehet etetni?
Figyelt kérdés
az baj ha grízt adok neki, vagy túrót?2010. jún. 5. 14:03
2/17 anonim 

válasza:

Olcsó párizsit, apróra darabolva, főtt tésztát tejben, meg bármilyen ebédmaradékot, amiben nincs csont. Még szopnia kellene, tehát inkább jó lédús, szaftos ételeket. A túrót minden kutya szereti, de grízt ne, ha megteheted, inkább tejfölt.
3/17 Akiteki 

válasza:

Húst, prémium tápot.
Grízzel felesleges tömni, ennyi erővel akár agyon is vághatod, gyorsabb mintha éhenhal.
4/17 anonim 

válasza:

Lehet kapni speciális tápt, pl. Royal Canin Starter. Tehéntejet ne adj neki.
5/17 anonim 

válasza:

"Olcsó párizsit, apróra darabolva, főtt tésztát tejben, meg bármilyen ebédmaradékot, amiben nincs csont."
Uramatyám. Nem egy disznóról van szó, hanem egy 4 hetes kiskutyáról.
6/17 A kérdező kommentje:
természetesen a grízt megfőzve gondoltam mint pl tejjel vagy vízzel!
2010. jún. 5. 14:23
7/17 Akiteki 

válasza:

El is olvasod, amiket írunk?
Minek adnál neki tejbegrízt? azt akarod, hogy éhenhaljon?
8/17 A kérdező kommentje:
Hát ha szerinted ilyen szándékom va akkor eléggé kimaradtál az ész osztásból
2010. jún. 5. 14:28
9/17 anonim 

válasza:

A kutyáknak állati eredetű fehérjére van szükségük, és mivel ezek szerint ez a kiskutya árva, nem szoptatja az anyakutya. A tehéntej nem pótolja a szükségleteit, hasmenést kaphat tőle, vagy bélgyulladást. Ennyi idősen a legjobb táplálék neki egy szuperprémium táp, vagy főzz neki húst (ne mócsingot ne zsíros részt,ne bőrkét), és adj mellé főtt zöldséget, és egy kevés rizst.
10/17 A kérdező kommentje:
és igen elolvastam és tudomásul is vettem!
Am meg nem mondtam h adok neki csak kérdeztem mert nem tudom h mit lehet neki adni mivel az eddigi kutyákat még szoptatta az anyjuk ilyenkor
köszi a válaszokat
2010. jún. 5. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!