Kétfejű kutya? El lehet felejteni ezt a látványt?

Azért a válaszok többségéből kiderül, hogy az emberek nagy része teljesen érzéketlenül, "poénosan" reagál az ilyesmire.
Mélységesen szégyelljétek magatokat.
Azért, mert a média ontja az ilyesmit- esetleg olyan köntöst rak rá, ami más fényben tünteti fel a dolgot- attól még ez nem normális.
Sok mindent megtettek már az orvostudomány nevében, az emberek egészsége, bőr- és hajápolása, sminkje (és még lehetne sorolni) érdekében. Ennek következményeként is sok millió állat pusztult/ pusztul el.
De ezek a cél nélküli, találjunkmárkivalamiizgit dolgok betegesek.
Számít az, hogyan reagál egy elefánt az LSD-re? Számít, hogy egy kutya tud-e két fejjel, vagy esetleg fej nélkül élni? Nem hiszem, hogy ezek meghatározó dolgok.

én amikor megláttam elborzadtam szintén rajta és szidtam is azokat akik ilyeneket csináltak de nem kezdtem el sírni
azzal viszont egyetértek hogy az ilyen dolgokat aki kicsit se érzi át az érzéketlen b*lfasz de szokd meg sokan vannak :S ahogy írtam az ilyen dolgok 16 + minimum elég sokkolóak
gondolj bele mondjuk Auschwitzben EMBEREKKEL miket csináltak?

az aki ezt csinálta egy fejet sem érdemel
a sok bunko paraszt meg mennyen vissza az annyja........
ha nem tudsz normálisan válaszolni maradj kussba
csak az a baj hogy ezeket emberekkel is megfogják csinálni vagy esetleg már csinálták csinálják is
na többet nem is írok erről az ocsmányságról
a kérdezőnek pedig azt üzenem hogyha ilyet lát kapcsoljon át ne nézze és pár nap mulva nem is fog rágondolni remélhetőleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!