Kétfejű kutya? El lehet felejteni ezt a látványt?
Figyelt kérdés
Kapcsolgattam a tv-t és megakadtam egy kutyákról szóló műsornál. Először fel sem fogtam, hogy kísérletekről van szó. Egy teljesen ép kutya testére, a saját feje mellé, átültettek egy másik kutyáról származó fejet. Mutatták, ahogy az "idegen" fej nézelődik és próbál vizet lefetyelni egy tálból. Tudom, hogy ez az orvostudománynak fontos mérföldkő, de miért kell ezt fényes nappal adni a tv-ben? Nem tudok megnyugodni, annyira beteg és morbid volt a látvány. Hogy lehet egy ilyen abnormális látványt elfelejteni?2010. jún. 4. 15:33
11/24 anonim 

válasza:

Az engedély kérést ironikusan írtam.. Kísérletezzenek állatkínzó, pedofil és gyilkos embereken..
12/24 A kérdező kommentje:
Ez a baj. Hogy tv-zni sem lehet kikapcsolódás szerűen, mert az egyik csatornán nyolcfejű vérben tocsogó kutya rohangál, a másik csatornán épp műtenek egy 300 kilós embert és húzzák ki a gyomrát a testéből, a harmadik csatornán orrba-szájba kef.*.élnek emberek emberrel, emberek állatokkal...satöbbi. Nem lehet elzárkózni a beteg világtól, mert a saját otthonodba is befurakodik tv-n keresztül, iterneten keresztül.
2010. jún. 4. 15:51
13/24 anonim 

válasza:

Milyen beteg, aberrált orvosok aik ilyet csinálnak???!!! Kin segítenének azzal, hogy tudnak valakire operálni még egy fejet?? És ezek diplomát kaptak! Undorítóak! (Amúgy szerintem nem kéne itt poénkodni kedves többiek, mert ez egyántalán nem vicces :S sőt..)
14/24 anonim 

válasza:

Én a kölkeimnek tiltom mind ezt. Amíg lehet nézzék csak a disney meséket.
15/24 anonim 

válasza:

Szerintem meg hasznos "találmány". Egy kutya helyett eszik a két állat, látszatra is ijesztő, harapni is jobban tud a fejeivel. Bár lehet, kétszer annyit ugat. Meg azt se mondhatod, hogy morbid vagyok: két kutyányi szeretettel halmoz el!
16/24 anonim 

válasza:

kedves utolsó remélem hogy csak a humorod ilyen morbid és nem vagy komoly.
17/24 anonim 

válasza:

túl lehet élni de szerintem 16+ minimum elég sokkoló lehet gyereke számára milyen szerintem te is vagy :/
18/24 anonim 

válasza:

Komolyan.sírva fakadok ezeken.szerencsétlen állatok....
19/24 A kérdező kommentje:
Jó, van akit az ilyesmi nem hat meg. Nem vagyunk egyformák. De jó lenne ha amikor összeállítják a műsort, tekintettel lennének azokra, akiket érzékenyen érint egy ilyen dokumentumfilm, ráadásul szerintem ez bőven korhatáros műsor és egyáltalán nem fényes nappal kellene vetíteni, amikor bármilyen kisgyerek láthatja.
Amúgy kínos vagy nem kínos, én érzékenylelkű vagyok és szeretek nem tudni az ilyesmiről. Mert ellene semmit sem tehetek, akkor jobb inkább nem is tudni azt, hogy milyen gusztustalan az emberiség.
2010. jún. 4. 16:27
20/24 anonim 

válasza:

Nem azokkal van a gond, akiket nem hat meg, azokkal, akik olyankor tűzik műsorra, amikor a könnyen meghatódók a TV előtt ülnek. Ekkor mondjuk azoktól veszik el a lehetőséget, akiket érdekelné a téma. A nézettség a fontos. Nem az, aki nem nézi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!