Miert nem tudom behivni a kutyamat?
3,5 honapos.
Neha behivasra egybol szalad hozzam, de van amikor kb meg sem hallja...(es ez a surubb) :/
Valami tanács?
Mert kepzeld mar megtanitottam ulni, fekudni, maradni, forogni, parancs szora ugatni, pacsit adni...
Ha annyira nem ertek a kutyakhoz nem ertem akkor ezek hogyan sikerultek.
Tanacsokat kertem a behivashoz, nem kiokitast hogy nem ertek a kutyahoz.
Pont ennyi idősen a legideálisabb elvinni kutyaoviba. Nagyon sok hasznosat tanulhattok és otthon lehet tovább gyakorolni. A behívás gyakorlására az oviban mindig nagy hangsúlyt fektetnek.
A kutyaovi jó móka volna mindkettőtöknek :)
A trükkök aranyosak és jópofák, de semmit nem érnek, ha a kutya kirohan az útra és elütik vagy a behívhatatlanság miatt megtépi egy másik kutya, esetleg elrohan macska, nyúl, őz után és lelövi a vadász.
Ha nem ismered a kutya gondolkodását és működését, tehát nem tudod, hogy mik a behívás alap szabályai és a stabil behívhatóság lépései, akkor neked kutyaiskola kell! Megsértődhetsz ezen, de hasznosabb és értelmesebb lenne, ha belátnád, hogy nem értesz a kutyád neveléséhez.
De persze, lehetne róla írni, bár 100 oldalt senki nem fog neked gépelni, hogy precízen kifejtsen mindent erről a témáról. Mert akárcsak a vezetést, a nevelést sem tudnád megtanulni netről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!