Miért vannak ilyen hülye törvények?
Olyan törvény van, hogy a kutyát és macskát!!!! a tulajdonos köteles a saját portáján belül tartani. A kutyák gazdáinak nagy része ezt be is tartja. Őket nevezzük felelős állattartónak. Sajnos felelőtlen emberek mindig vannak. Van akinek a kóborló kutyája megharap valakit, mások meg figyelmetlenségből balesetet okoznak az autójukkal. Felelőtlen, figyelmetlen emberek sajnos mindig vannak és lesznek.
Azért ha nem haragszol én nem bánom, hogy nem Észak-koreában élünk és nem te vagy Kim Dzsongun.
Nem volna baj, ha a továbbiakban tényleg a saját házad táján söprögetnél. Sőt! Nem csak Te, hanem mindenki más. Annyival jobb lenne ez a világ, ha végre nem a mások szemében keresgélnénk a szálkát, hanem azon lennénk, hogy először a sajátunkból kipiszkáljuk a gerendát.
"egy gyereked akire te tartozol felelősséged és kinyírja a játszótársát az oviba az se a te felelősséged."
valóban, mert akkor az óvóda vállal felelősséget, amíg náluk van
#12-es vagyok. Bocs, ha kiakadok, hogy valaki azzal viccel, hogy bárcsak akkora hatalma lenne, mint az említett vezetőnek. (Nem fogod elhinni, de az XD-ből sejtettem, hogy viccnek szánod)
Pláne ha valaki úgy viccel ilyesmivel, hogy amúgy nem buta.
Amúgy pár dologgal egyet kell értenem veled. Én magam sem örülök annak, ha séta közben gazdi nélküli kutyát látok, de jártam már úgy, hogy találtam egy kutyát, szóltam a gazdinak, mert chip alapján megtaláltam, Ő sírva kereste a kutyáját. Valahogy kint maradt.
De általában nem az ilyen kutyák szoktak rátámadni békés járókelőkre.
A kérdésedre már többen is válaszoltak "hasznosan".
A törvény azért ilyen, mert különbséget tesz szándékosság és gondatlanság között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!