Hogyan csináltassunk yorkimnak törzskönyvet?
Figyelt kérdés
Van egy lány és egy fiú kutyusunk,yorkik.A lánynak wan,a fiúnak nincs,de később szeretnénk piciket,így törzskönyvet is.De a kisfiúnk szülei ismeretlenek.Így nem lehet?:(2008. okt. 25. 20:58
1/11 anonim válasza:
nem.csak akkor,ha a mindkét szülőnek van törzskönyve.
2/11 anonim válasza:
Szaporítani bármikor lehet... sajnos... egyébként te most tenyészteni szeretnéd őket? Azt semmiképp nem tudod, csak évek múlva. A szaporító.. az bárkiből lehet.. sajnos.. :(
3/11 A kérdező kommentje:
Nem!
Semmiképp sem szeretném ha rámragadna a szaporító.
Nemtudok semmilyen szakdolgot ewwel kapcsolatban.
Csak kereszttesóméknak szeretnék ayándékozni egy yorkit,és ezért szerettem wolna,illetwe eladni a megmaradtakat:)
2008. okt. 26. 00:55
4/11 anonim válasza:
első vagyok.i sajnos egy szaporítótól vettük az első yorkinkat.nincs törzskönyve.már 2éves lesz,és szeretném bepároztatni.nem sokszor 1szer,max.2szer.
ezt az ajándékozós dolgot gondold meg,mert csak egy példa:mondjuk csak egy születik,és az is császárral?akkor az már eleve 30ezer körül van.szóval 30ezret adtál ajándékba.persze,ez nem mindig igy van,de van ilyen.
5/11 A kérdező kommentje:
Természetesen kérdezés nélkül,akkor azt az árat kifizetnék:)
2008. okt. 26. 14:08
6/11 anonim válasza:
Sajnos manapság kockázatos a szülés, és ezt azért mondom, mert látom, hogy az egyik yorkitok nem tenyésztőtől van, ezért benne van a pakliban, hogy beteg, génhibás kölykök lesznek. Szóval csak óvatosan, a szülésnél feltétlenül legyen ott orvos, mert nem egy esetről hallottam, hogy a szülésbe belehalt a kutya - azt szerintem nem szeretnétek.
7/11 A kérdező kommentje:
Oks,és még annyit.Mivel jelzi a kutyus h szülnifog?:)
2008. okt. 27. 00:47
8/11 anonim válasza:
Azzal, hogy elbújik, olyan helyet keres, ahol nyugodtan le tud babázni. :) Valamint kedvtelen, és csak ide oda járkál. Szeintem nem feltétlenül kell orvos, de ha 6 órától tovább húzódnak a "fájásai", akkor lehetséges, hogy császározni kell.
9/11 A kérdező kommentje:
És..Lehet hülyekérdés..De honnan lehet tudni h megszülte az összes kölyköt?Szal nemakarom h esetleg bentmaradyon,wagy wmi:S
2008. okt. 29. 21:21
10/11 anonim válasza:
Ebben nem lehetsz 100%-ig biztos, de ha egy órán belül nem jött egy bébi sem, akkor valószínüleg nem lesz több. Sok szerencsét hozzá! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!