Miért nem eszik a kutyám?
Figyelt kérdés
Már 5napja alig eszik. Mindig ott hagy valamennyit a táljában én nem oladok neki többet mint rég. Nincs rossz kedve. Egésznap szaladgál és futkos. Mi lehet a baja? A válaszokat előre is köszönöm2018. jan. 3. 15:39
1/10 anonim válasza:
Hát ha alig eszik érdemes lenne telefonálni az orvosnak. Vmi csak van
2/10 anonim válasza:
Mit és mennyit kap enni? Lehet, hogy nem éhes mert túl sokat kap. Ha nem ez a gond akkor orvoshoz kell vinni, lehet, hogy fáj a foga, stb.
3/10 anonim válasza:
Régen az én kutyám is csinált ilyent,hogy nem volt étvágya, de közben minden rendben volt nála, azért nem árt el vinni az orvoshoz.
4/10 A kérdező kommentje:
Rottweiler. 1éves. Nem hinném hogy a fogaival van baj mert sokszor úgy játszok vele hogy húzza a rongyot amit én fogok. De van olyan is hogy oda hoz nekem egy fa deszkát és azt szeretné húzni
2018. jan. 3. 15:57
5/10 anonim válasza:
Ha a kedvencét gond nélkül megeszi, akkor csak válogat. Mit kap enni? Tápot? Lehet, csak unja...
6/10 A kérdező kommentje:
Igen tápot
2018. jan. 3. 16:04
7/10 anonim válasza:
És milyen márkájú táp. Amíg mi is 4% hústartalmú táppal etettük a kutyánkat, addig a miénk is válogatott, nem igazán ette, volt, hogy több napig ott volt előtte, de most már egy prémium táppal nagyon ritkán csinál ilyet.
8/10 anonim válasza:
Előző vagyok, még annyit hozzá tennék, hogy nem tudom mennyire fél a tűzijátéktól, petárdától, de egy pár napja a mi kutyánk is kevesebbet evett, mert a folyamatos petárdázástól mindig megijedt.
9/10 A kérdező kommentje:
Ez mar a 2. Szilvesztere volt. Mind két alkalommal kivittük az utcára hogy ne féljen és hogy szokja meg. Első alkalommal ugatott de a 2. alkalommal nyugott volt. Fel se figyelt rá
2018. jan. 3. 17:34
10/10 anonim válasza:
Ha kan, érezhet pl. tüzelő szukát. Ilyenkor étvágytalanak.
De lehet betegség jele is, akár fogfájásé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!