Mi történhetett, hogy a kutyám nem eszik normálisan mostanában?
Az én kutyusom is labrador és ugyan úgy Brit tápot kap és ugyan úgy akkor ehet ha megkapja rá a vezény szót. Az én kutyusom akkor csinált elsőnek ilyet amikor elsőnek tüzelt. Ha szuka akkor lehet ez a gond. De nyáron a nagy hőségben egy hétig ugyan ezt csinálta. Volt, hogy napokig nem nyúlt a kajához. Kezdtem nagyon megijjedni de aztán egyik pillantról a másikra elmúlt. A megadott táp mennyiség mellé nyugodtan adj neki kutya tepertőt vagy kevés jó minőségű konzervef. A táppal nincs gond. Én meg kutya tésztát is szoktam neki adni.
Vagy az is lehet a gond, hogy megfázott. Télen több kaját kell nekik adni, hogy legyen ami melegítse :) nem baj ha ilyenkor felszed egy kevés plusz kilót.
Egyszerűen rá unt :) amivel esetleg feldobhatnád a tápot
-natúr joghurt vagy tejföl
-tojás
-lazacolaj
-minőségi konzerv kaja (pl Premiere)
Talán ezek közül valamelyik bejön neki :) nálunk ezek a befutók, de ő Josera tápot eszik ;)
(Válogatós csivava gazdi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!