Hogy szoktassam rá a 3hónapos yorkimat hogy alomba végezze el a dolgát? .
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 23:32
1/13 A kérdező kommentje:
még valami . most kapja majd a kombinált oltásnak az utolsóját máj 11én kapta meg az elözöt.de a mostanit csak 15-e körül tudom neki beadatni mert szabin van az orvosunk.nem lesz baja a kicsinek? ez a pár nap eltéréstöl?
2010. jún. 3. 23:35
2/13 Winner of Royal Hill válasza:
Te normális vagy?????
A yorkie nem macska!!!!! Még hogy alomba.....
Vidd sétálni vagy engedd ki a kertbe! Ne alomra akard szoktatni...
3/13 A kérdező kommentje:
igen normális vagyok ..amig nincsenek meg az oltásai addig nem szabad sétáltatni.vagy nem tudtad?:)
2010. jún. 4. 10:21
4/13 anonim válasza:
hát néhányszor tedd bele az alomba,ha pedig kakil a lakásba szed fel és rakd bele az alomba és tán bele megy ,de ez elég hosszu idöbe is telhet,mondjuk én még nem trobáltam még alomba a kutyust:)de azért egy trobát meg ér:)
5/13 Winner of Royal Hill válasza:
2 oltással már simán leviheted pisilni,kakilni!
Havonta kapja az oltásokat? Milyen orvosod van neked????
12hetesen már meg kellene lenni a kicsi az oltási sorozatának...
6/13 A kérdező kommentje:
11:13 igy kaptam a kutyust.most kell megkapnia a 4. oltást,és utána dec.-be aztán évente.
2010. jún. 4. 11:23
7/13 anonim válasza:
Tessék levinni sétálni. Egy tiszta kis helyre ha leteszed és figyelsz hogy ne nyaljon össze semmit nem lesz baja.
Egy yorkinál azonnal el kell kezdeni a szobatisztaságra szoktatást különbem szenvedhetsz vele akár egész életében.
8/13 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat.
2010. jún. 4. 12:31
9/13 anonim válasza:
Ne szoktasd alomra mert soha nem lesz szobatiszta!Én kutyapelenkát vettem de az sem vált be mert csak néha pisilt rá!A harmadik oltás után elég gyakran lehordtam és 2 hét alatt ügyesen megtanulta hogy lent kell elvégeznie a dolgát!Addig bizony takarítottam folyamatosan utána!
10/13 anonim válasza:
pelenka, újság, homok csak összezavarja a kutyát. Mire nagy nehezen rászoktatod már szoktathatod is át az utcára. Szerencsétlen kutya nem érti és évekig szenvedhetsz vele, főleg egy yorkinál, van olyan aki sosem lesz szobatiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!