Szertintetek kezdőként lehetne-e német dogom?
Szia:)
Nekem is német dogom van:) Nagyon kedves, gyerekszerető, hűséges, imádom!!Rengeteg időbe telt míg anyut meggyőztem:) Először nem engedte és ezért kaptam egy golden retrievert, de nem mondtam le az álmomról.. Kiengesztelésül hozott egy spánielt, de nem jöttek ki a goldival..és el kellett adni. Aztán hosszú könyörgések után, megkaptam a német dogom:) Kleo a neve és nagyon szép:) Szeged mellől hozták kocsival:) Nézz apróhirdetéseket , ott van egy csomó eladó kiskutya. Én 20E-ért vettem + 5E szállítási költség:) (törzskönyv nélkül) Sztem nem gond ha ikerházban laktok, mert a dog lusta kutya:D , és legszívesebben egész nap alszik:) Viszont a sétáltatásról hát nem is tudom, nem biztos hogy elbírtok vele. Rettentő erős és más kutyákkal nem barátságos:D De ha egy pasi is menne veletek, akkor nyugodt szívvel ajánlom a sétát:)Amúgy nagyon jól nevelhető a dog:) Viszont arra figyelni kell, hogy megfelelő vitamint és tápanyagot kapjon:) Mi minőségi táppal etejük:)
19/L
Remélem segítettem:)
Végül itt egy kép a kis "szerelmemről":D
2. válaszoló vagyok:)
Tenésztőtől vettem és csak azért volt olcsó, mert nem törzskönyves. És nekem tökéletesen megfelel így is:) Jah és makk egészséges:) És ez nem attól függ h törzskönyves e ,hanem a génektől meg az életkörülményektől:) Sajna láttam már balkáni körülmények között élő törzskönyves dogot, aki persze beteg is lett:( Szegényke:(
19/L
Újra a 2. vagyok:)
Azt kihagytam, hogy télen be kell engedni, ha nagyon hideg van, mert nem bírja. Kivétel ha van vmilyen zárt hely, vagy fűthető kutyaház:)
2. vagyok:D
Amúgy szerintem ne mondj le róla, mert nagyon sok szeretetet tud adni. Én megfogadtam hogy nekem csak dog kell:) Beleszerettem a fajtába:) És azt sem szabad elfelejteni h remek házőrző és testőr:) Csak ajánlani tudom:) Egyépként szuka vagy kan kutyust akarsz? Sikerült megnézni a képet?:)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!