Labrador, Erdélyi kopó vagy Magyar vizsla? Ti melyiket választanátok és miért?
Magyar vizsla! Nem igazán házőrző de mindenképp nagyon jó jelző kutya és szerintem ha örző védőznéd akkor házőrzőnek is nagyszerű lenne. (bár nem tudom való e arra)
Nekem is vizsim van! Tökéletes kutya.Okos, szép, kedves, barátságos, és nagyon ragaszkodó.
Azt hiszem sose fogom megbánni hogy vizslát választottam. :)
És sztem Te se bánnád meg!
Itt megtalálod a kutyák jellemzését és leírják az őszintét róla (nem csak a jót). 18:44-es voltam megint.
Sok sikert a választáshoz!
Tuti a kopót választanám! Nekem bár nem tiszta kopóm van, hanem kopó keverékem, de a személyisége, a kiállása mint egy kopónak. Nagyon gyorsan tanulnak és gyönyörűek.
Bár minden kutya szép és okos, csakhát én elfogult vagyok :)
Mindegy igazából melyiket választod, hű társ lesz bármelyik :)
Én vagyok, aki a kopót ajánlotta és írta a kennel nevét.. remek választás:) hidd el nem fogsz benne csalódni, ráadásul tényleg veszélyeztetett fajta, mert nagyon ritka és kevés van belőlük, így te is beállsz abba a sorba, akik megmentik a fajtáját:)
Nagyon jó kutyázást:) családi kedvenc lesz!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!