Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Labrador, Erdélyi kopó vagy...

Labrador, Erdélyi kopó vagy Magyar vizsla? Ti melyiket választanátok és miért?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 16:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat :))
2010. jún. 3. 17:47
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
Erdélyi kopó tenyészet egyébként van Pest megyében is, ha az neked jobb, Piliscsabán. Az, hogy melyik legyen a három fajta közül, ahhoz tudni kéne, hogy mire akarod használni? Labrador - családi kedvenc, Vizsla és E. kopó vadász kutya, sok sétát igényel, mondjuk jó választás ha szeretsz az erdőben túrázni. És igen, talán a kopó van legkevésbé túltenyésztve. És nincs is jobb egy magyar kutyánál.. Ha mégis a labradort választod, akkor vigyázz, honnan veszed!
2010. jún. 3. 18:44
 13/19 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvelem a magyar kutyákat, de valami miatt a labrador is elnyerte a tetszésemet. Igazából kedvencként tartanám a kutyát, de imádok sétálgatni és túrázni is :)
2010. jún. 3. 18:58
 14/19 anonim ***** válasza:

Magyar vizsla! Nem igazán házőrző de mindenképp nagyon jó jelző kutya és szerintem ha örző védőznéd akkor házőrzőnek is nagyszerű lenne. (bár nem tudom való e arra)

Nekem is vizsim van! Tökéletes kutya.Okos, szép, kedves, barátságos, és nagyon ragaszkodó.

Azt hiszem sose fogom megbánni hogy vizslát választottam. :)

És sztem Te se bánnád meg!

2010. jún. 3. 19:18
 15/19 anonim ***** válasza:

[link]

Itt megtalálod a kutyák jellemzését és leírják az őszintét róla (nem csak a jót). 18:44-es voltam megint.

Sok sikert a választáshoz!

2010. jún. 4. 09:20
 16/19 anonim ***** válasza:

Tuti a kopót választanám! Nekem bár nem tiszta kopóm van, hanem kopó keverékem, de a személyisége, a kiállása mint egy kopónak. Nagyon gyorsan tanulnak és gyönyörűek.

Bár minden kutya szép és okos, csakhát én elfogult vagyok :)

Mindegy igazából melyiket választod, hű társ lesz bármelyik :)

2010. jún. 4. 11:14
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Azt hiszem, hogy a kopót választom :)
2010. jún. 4. 14:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki a kopót ajánlotta és írta a kennel nevét.. remek választás:) hidd el nem fogsz benne csalódni, ráadásul tényleg veszélyeztetett fajta, mert nagyon ritka és kevés van belőlük, így te is beállsz abba a sorba, akik megmentik a fajtáját:)

Nagyon jó kutyázást:) családi kedvenc lesz!;)

2010. jún. 4. 16:39
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi! :))
2010. jún. 4. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!