Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kapott valaki állatot karácson...

Kapott valaki állatot karácsonyra?

Figyelt kérdés

Már nagyon sok fórumon győzködik az embereket, hogy ne ajándékozzanak házikedvencet karácsonyra, de ennek ellenére mostanában is divat "felelősséget" ajándékozni.

Persze egészen más, ha a megajándékozott tud a dologról.

Ti kaptatok már meglepetés kedvencet? Mit szóltatok hozzá?

2017. dec. 27. 21:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Én sok évvel ezelőtt kaptam karácsonyra egy cicát egy közeli barátomtól. Aranyos volt, de nem voltam egy kisállatra felkészülve. Igyekeztem megadni neki mindent, de nem találtunk egymásra. Még most is sokszor eszembe jut az a cica- az egyetlen olyan élőlény, akit továbbajándékoztam. Nagyon jó gazdit találtam neki, de akkor is rossz érzés, hogy nem tudtam megbírkózni a feladattal.

Ma már több állatom is van (kutyák, macskák) de ők úgy kerültek hozzánk, hogy saját döntés volt, nem meglepetés.

2017. dec. 28. 08:00
 12/15 anonim ***** válasza:
97%
Mi közös megegyezéssel vettünk egy macskát, amit azért hívunk karácsonyi ajándéknak mert előtte pár nappal állt készen, hogy elhozzuk a tenyésztőtől :)
2017. dec. 28. 09:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, a kutyapanzióban hagyták a kedves gazdák a kutyájukat, annyi üzenettel, hogy altassam el, ők soha nem jönnek többé haza. Természetesen nem altattam el, azóta nem elérhetőek. Úgyhogy karácsony alkalmából nálam ragadt egy kutya. Akit esetleg érdekel, üzenetben jelentkezhet.
2017. dec. 28. 18:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Én most először kaptam állatot karácsonyra. Egy gyönyörű Amstaffot, már 5 hónapos, előre le volt foglalva tenyésztőtől.

Anyáméktol és paromtól kaptam.

Előtte volt Kaukázusim, fél éve pusztult el.

Van egy Pici, páromnak meg egy Amstaffja.

Amúgy szerintem se jó ajándékba venni àllatot, pláne ha meglepetés.

N26

2017. dec. 28. 18:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem pici hanem Pincsi *

Amúgy én legkésőbb nyárra terveztem egy Amstaffot.

2017. dec. 28. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!