Kapott valaki állatot karácsonyra?
Már nagyon sok fórumon győzködik az embereket, hogy ne ajándékozzanak házikedvencet karácsonyra, de ennek ellenére mostanában is divat "felelősséget" ajándékozni.
Persze egészen más, ha a megajándékozott tud a dologról.
Ti kaptatok már meglepetés kedvencet? Mit szóltatok hozzá?
Köszönöm a válaszokat :)
Én sok évvel ezelőtt kaptam karácsonyra egy cicát egy közeli barátomtól. Aranyos volt, de nem voltam egy kisállatra felkészülve. Igyekeztem megadni neki mindent, de nem találtunk egymásra. Még most is sokszor eszembe jut az a cica- az egyetlen olyan élőlény, akit továbbajándékoztam. Nagyon jó gazdit találtam neki, de akkor is rossz érzés, hogy nem tudtam megbírkózni a feladattal.
Ma már több állatom is van (kutyák, macskák) de ők úgy kerültek hozzánk, hogy saját döntés volt, nem meglepetés.
Én most először kaptam állatot karácsonyra. Egy gyönyörű Amstaffot, már 5 hónapos, előre le volt foglalva tenyésztőtől.
Anyáméktol és paromtól kaptam.
Előtte volt Kaukázusim, fél éve pusztult el.
Van egy Pici, páromnak meg egy Amstaffja.
Amúgy szerintem se jó ajándékba venni àllatot, pláne ha meglepetés.
N26
Nem pici hanem Pincsi *
Amúgy én legkésőbb nyárra terveztem egy Amstaffot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!