Mit veszel a kutyusodnak karácsonyra?
Első vagyok! Második, jobbulást a kutyusodnak.
Kérdező, neked milyen fajta kutyusod van, kap ajándékot,mit?:)
Menhelyes keverék kutyusom van, 12 és fél éves.
Ma vettem neki egy nagypárnát a kosarába de nem bírtam ki és már oda is adtam neki ☺☺☺ szóval ötleteket gyűjtök.
Második: jobbulást a kutyusnak!!
"Karácsonyra" semmit. (Az első kutyám első karácsonyára főztünk pár virslit, de amúgy nem "ajándékozzuk" meg az állatokat karácsonykor / születésnapkor, noha nagyon szeretjük őket.)
Mindig megkapja azt, amire szüksége van (a "szüksége van" tág értelemben értendő, kényelmi cuccokkal, jutalomfalatokkal együtt)
A legutóbbi "extra" beruházás egy kong volt, ami nagyon bejön neki, a legközelebbi pedig várhatóan egy minőségi (biztonságinak is használható) hám lesz, de azzal még várok egy ideig, mert még növésben van.
Semmit. Mindig mindent megkap amire szüksége van.
Neki inkább a sürgés-forgás lesz nagy dolog :D imádja a gyekeket. Hát karácsonykor 6 gyerek lesz :D
Lemaradt hogy 5 éves benti amstaff
#6 voltam
#2 Remélem yule-fát sem állítasz! O:)
A kutya egy hete kapott pihe-puha memóriahabos kutyaágyat. A tegnapi nagytakarítás után leterítettem neki az új Vetbed Isobed szőnyegét is (miattam ilyen spéci, poratka allergiám van), amire azóta is oda van kövülve. A kutya karácsonyra buksisimit kap.
Ha lehet hinni Csányi Vilmosnak, a kutyák az ajándékozást nem értik, de a rituálét meg hogy ők kimaradnak belőle, azt nagyon is értik. Úgyhogy ha ti családotokban szokás az ajándékozás, nem hülyeség neki is adni valami apróságot ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!