Kapott valaki állatot karácsonyra?
Már nagyon sok fórumon győzködik az embereket, hogy ne ajándékozzanak házikedvencet karácsonyra, de ennek ellenére mostanában is divat "felelősséget" ajándékozni.
Persze egészen más, ha a megajándékozott tud a dologról.
Ti kaptatok már meglepetés kedvencet? Mit szóltatok hozzá?
Én Nem :)
És minden évben elmondom, hogy ne tegyék, adok nekik ötleteket inkább, vagy ha nem túl jó ajándékozók egy jobb bor vagy pezsgő is jó
Akváriumot kaptam, halak nélkül - de meg volt beszélve, én kértem.
A kutyám / macskáim befogadottak, nem én választottam meg az időpontot, amikor szükségük lett rám:)
Szerencsére nem kaptam, nem tartom jónak, ha egy állatot az ember nyakába varrnak, élőlényt sosem ajándékoznék (jó, virágot talán, de nekem abból is csak a legellenállóbbak valók).
Ha tudjuk, hogy az ajándékozott szeretné s rendesen el is fogja látni, az persze teljesen más, ahogy az is, ha vele lakunk és tudjuk gondozni az állatot, ha ő nem teszi.
Én most szeretnék egereket karácsonyra, utólag, de még a megvételekor is ott leszek s előre mondtam a páromnak eme tervem (igazából patkányokat szeretnék, de ahhoz tenyésztőt kéne fogni és ketrecet építeni, szóval majd talán pár év múlva. nagyon nem örülnék, ha helyettem döntené el valaki, mikor lesz állatom, hiába tudja, hogy kb. mit szeretnék. én akarom kiválasztani a színt, ha az állat több színben létezik...etc.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!