Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem fajtatiszta kutyáért...

Nem fajtatiszta kutyáért adnátok pénzt?

Figyelt kérdés

Szóval ha hordozza a faj jegyeit, esetleg még fajtatiszta is és csak törzskönyve nincs neki adnátok pénzt érte?

Érdekel mi a véleményetek.

Opciók:

A: hordozza a faj jegyet de leinformálhatatlan

B: az egyik szülő leinformálható és törzskönyves

C:minkét szülő leinformálható de nem törzskönyvesek

2017. dec. 18. 14:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Adtam.

Menhelyről hozam és keverék, még csak nem is fajtajellegű.

De fizetni kellett érte 10.000 Ft-ot a menhelynek.

2017. dec. 18. 20:44
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Szaporitonak semmikeppen, menhely es tarsai mas teszta
2017. dec. 18. 20:59
 23/26 anonim ***** válasza:
adtam. pedig tudtam, hogy az az idióta saját maga sem tudta miféle kutya volt az apa. de elhoztam tőle, mert képes lett volna inkább elásni a kert végében, ha a nyakán marad. most van egy kutyám, ami tervben sem volt, de imádja, kényezteti itthon mindenki azóta is. ennek már majdnem másfél éve
2017. dec. 19. 06:16
 24/26 anonim ***** válasza:

Én egy a kutya értékét nem fajtatisztaságban mérem... Egy falusi keverékért ugyanúgy kiadnék 20 ezer forintot, ha az a kutya tökéletes számomra, mint egy tks kutyáért.

Viszont ha tuti fajtatisztát szeretnék, akkor tenyésztőhöz fordulok. Ha vállalom a rizikót, hogy esetleg nem biztos fajtatisztaság, akkor a C verziót választanám. Mert hiába tks a szuka, ha egy keverék kan fedezte be pl

2017. dec. 19. 11:04
 25/26 anonim ***** válasza:
Szóval a B kizárva :D
2017. dec. 19. 11:04
 26/26 anonim ***** válasza:
#20 Melyik országokban?
2017. dec. 19. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!