Tejbe áztatott száraz táp?
Baj-e szerintetek, hogy macskatejbe áztatom a kutyatápot, és úgy adom oda neki? Úgy vettem észre, hogy jobban megemészti így a tápot.
(Máskülönben viszont kemény sziklákat kakilt tőle.)
Mondjuk mert olyat nem árulnak sehol sem... :D
Én legalábbis még nem hallottam róla.
A macskatej kb laktózmentes tej. Olcsóbb úgy megvenni.
De szerintem beáztatni felesleges, nem árt, ha használja a fogait, nem mindig a puhát kapja.
Én az állatorvos javaslatára vízzel hígított joghurtba teszem a tápot. Nem áztatom, csak úgy adom neki, mint a műzlit. (1-2 kanál natúr joghurt, kb. ugyanannyi víz és bele a táp) Hányós, rossz evő kutyát kupáltam így ki.
Nem hiszem, hogy a kutyusodnak baja lesz a macskatejtől, de a fogainak nem tesz jót, ha csak puha ételt kap.
Köszi!
Nem szoktam hagyni beleázni, rögtön odaadom neki.
Elrágni semmiképp sem rágná sajnos, mert olyan apeószemű a táp mint a kukorica. Csak nyeli.
Soha többet nem veszek ilyen sz*r RC-t. Csak amíg ez a nagy zsák elfogy, addig kell kibírnunk a tejes megoldással.
Utolsó szerintem tévedsz.
-Ki beszélt kecsketejről?
-Ugyanannyit iszik mint ezelőtt, a többi táppal sosem volt baj. Ennél meg egészben jönnek ki a tápszemek is emésztetlenül, nem csak a széklet keménysége a baj.
-A víz semmit nem ér. Nem véletlen döntöttem a tej mellett. De a gyümölcsök is jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!