A tyúkoknak szabad adni vízbe áztatott száraz kenyeret? Mert most halottam vkitől, hogy nem szabad mert bele dagad a májába és elpusztulnak tőle. :S
Ja tyúkoknak? Bocsi. Nem tudom mért, de kutyát olvastam :D LOL
No majd megkérdezem a szomszéd nénit, neki vannak csirkéi. Levesből tésztát meg kaja maradékot tudom, hogy szokott nekik adni, mert mikor voltunk nála akkor is láttam, hogy dob be nekik valami ilyesmit.
Hát mi is adjuk nekik imádják szó szerint azzonal, de ha tudom hogy ezzel ártunk nekik akkor nem adjuk.
Ezért kérdezem mert szeretnék utána járni, de neten nem találtam semmit se erről a dologról:S
Az áztatott kenyér már nem dagad.
( a száraz még esetleg)
Ami fontos : ne legyen penészes!
A penész mérgező és az tényleg árthat a májának (is).
Nem pont kenyeren elnek, de ha van maradek, vagy megszaradt kenyer, oda lehet adni nekik, alkalmankent. De aztatni felesleges. Mondjuk en le szoktam daralni zsemlemorzsanak.
A tyuknak barmit adhatsz a konyhabol maradekot, mivel mindenevo. Zoldseg pucolmanyt, maradek kajakat, ha veletlen par falat hus, vagy porc kimarad az ebedbol, azt is, csak ne tul surun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!