Ezek normálisak de komolyan?
Figyelt kérdés
Van az a melletünk lévő utcában 3gyerek vagyis 2 akik lopnak a felnőteknek visszabeszélnek az utcán stb.Ez most történt kb 30 perce jöttük visszafele a sétából a jött a mamám is és én vittem a német juhászom ő meg a shicum ott voltak azok a gyerekek és egy kutyával incselkedtek (nem voltak othon a gazdáji)keritésen kivül lőtték ilyen kutyával a mamám rájuk szólt az eggyik gyerek mondta lőd meg azt a pitbult vagy mi az német juhászt utána meg még a kicsi kutyát is meg akarta lőni inkább elmentünk.hogy lehetnek ilyen emberek vagyis gyerekekek egyik olyan nyolc koról van a másik kettő 10-11.2017. dec. 17. 15:06
21/22 anonim válasza:
Oké, akkor hagyjuk őket, hadd ingereljék a kutyákat, hadd lopkodjanak és hadd késeljenek meg fényes nappal kényük kedvük szerint bárkit, még simogassuk is meg a kis buksijukat és önként adjuk át az értékeinket, nehogy jöjjön a "kiccsalád". Idősebb korukra meg hadd erőszakoljanak meg mindenkit meg hadd törjenek be mindenhova!
Ébresztő!!! Ha össze fognának az emberek, akkor mindjárt fordulna a kocka, ők is azért erősek csak, mert összetartanak és tudják, hogy fél tőlük mindenki, ebben van az erejük! De hát mindegy, jöjjünk ide gyk-ra elsírni a bánatot, otthon meg bújjunk az ágy alá.
22/22 A kérdező kommentje:
Mindegy én ehhez még amúgy is "fiatal" vagyok törlöm a kérdésem
2017. dec. 19. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!