Ezek normálisak de komolyan?
Figyelt kérdés
Van az a melletünk lévő utcában 3gyerek vagyis 2 akik lopnak a felnőteknek visszabeszélnek az utcán stb.Ez most történt kb 30 perce jöttük visszafele a sétából a jött a mamám is és én vittem a német juhászom ő meg a shicum ott voltak azok a gyerekek és egy kutyával incselkedtek (nem voltak othon a gazdáji)keritésen kivül lőtték ilyen kutyával a mamám rájuk szólt az eggyik gyerek mondta lőd meg azt a pitbult vagy mi az német juhászt utána meg még a kicsi kutyát is meg akarta lőni inkább elmentünk.hogy lehetnek ilyen emberek vagyis gyerekekek egyik olyan nyolc koról van a másik kettő 10-11.2017. dec. 17. 15:06
11/22 A kérdező kommentje:
Igen ilyen csúzlival lövöldöztek tudom hol laknak de a rendőrség semmit nem tenne.
2017. dec. 17. 17:00
12/22 anonim válasza:
Megijesztett két tízéves? Gratu.
13/22 anonim válasza:
Némelyik 10 éves már késel a zsebében jár, s nem egyszer használja!
Talán híreket is kellene olvasni nem csak a gyakorin nyökögni!
14/22 A kérdező kommentje:
Ezek nem olyan gyerekek neked megy és volt már példa hogy kiroboltak valakit szóval...
2017. dec. 17. 18:32
15/22 anonim válasza:
Nem tudom hány éves lehetsz, de azért ez durva, hogy 2-3 10 éves gyereket nem tudtok elzavarni... Értem én, hogy mezei négerek, na de akkor is! Pont ezért csinálják amit, mert pontosan tudják, hogy úgysem szóltok rájuk! Azért legalább a rendőrség kihívásával el lehetett volna zavarni őket. De hát ez Mo., csak a neten nagy ember mindenki, amúgy meg a földbe dugjuk a fejünket!
16/22 anonim válasza:
Attól félsz, hogy neked megy a 10 éves gyerek a 30 kilójával? Úgy rúgnám seggbe, hogy hazáig repülne...
17/22 anonim válasza:
18/22 A kérdező kommentje:
Ki tudja mi van nála egyszer mesélte az osztály, társam hogy az a gyerek ment utána egy ilyen helyes fával és szólogatott neki. Az is lehet hogy kés van nála ezekből bármit kinézet ha kihívod a rendőrségen az egész szinesbőrűek összefognak és megvernek.
2017. dec. 18. 20:32
19/22 anonim válasza:
#16 Na persze, ha meg jön a "kiccsalád", akkor sajna csak pislogsz :(
20/22 A kérdező kommentje:
Igen mivel ha mejönek tudom mire képesek
2017. dec. 19. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!