Milyen táppal etessem a pitbull kiskutyámat?
Figyelt kérdés
Jelenleg royal canint adok neki, az aproszeműt.
11 hetes.
Viszont csak rosszat olvastam a Royal Canin tápról. Azthittem pedig, hogy egy jó minőségű táp. Bevásároltam belőle 20kg-os kiszerelesben. :(
2017. dec. 16. 13:41
1/7 anonim válasza:
Hát a Rolay Canin elég rossz !!
Vegyél Brit Premium Juniort . Errol csak jót halódtam. És nekem is nagyon bevált!
Ez a legjobb!!(szerintem)
2/7 anonim válasza:
A Brit tápoktól a legtöbb kutya fogy és rengeteget kakál, én nagyon nem ajánlom.
3/7 anonim válasza:
Na ez nem igaz🤔
Először pont itt a gyakorin olvastam én is....itt is csupa jót írnak róla
4/7 anonim válasza:
Acana, Orijen, Real Nature, Taste of the Wilde, Farmina N&D nagyon jó tápok. Viszont ha tápot váltasz, fokozatosan csináld, különben erős hasmenésre számíthatsz.
5/7 anonim válasza:
Pedig igaz sajnos. Itt gyakorin is több olyat olvastam akinél szintén nem vált be.
Én 2 kutyámnál is próbáltam, mindkettő fogyott tőle és rengeteg volt a végtermék.
Az ajánlott mennyiségtől sokkal többet kell adni a britből, így nem gazdaságos.
De biztos van kutya akinek megfelelő, próbálgatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!