Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amstaffnál red nose?

Amstaffnál red nose?

Figyelt kérdés
1 honapja vettunk egy torzskonyvnelkuli kiskutyat. Akitol vettuk azt allitotta hogy amstaff. Aztan nekem most napokban ugy tunt jobban hasonlit a feje is meg ugy egeszeben egy pitbullra mint amstaffra. Most keresgeltem es lattam azt irjak hogy csak pitbullnak lehet red nose-a (ugye malyva szinu orra) es azt is olvastam hogy ha foltos es kek szeme van akkor is. Hat az en kis csopsegemnek kek szeme van barna foltos es malyva orra van. Na meg apa anya is eleg kigyurt kutyusok voltak nem az a vekonyabb amstaff fejjel rendelkeztek. Lehetseges hogy nen is amstaff hanem pitbull? Vagy esetleg keverek? Ennyire tudatlanoktol vegettuk meg? :/

2017. dec. 15. 22:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem ennyire tudatlanoktól vettétek meg, hanem ti ennyire tudatlanok vagytok hogy megvettetek egy bizonytalan származású kutyát. Fajtatiszta kutya kizárólag az aminek törzskönyv igazolja a származását, a többi fajta jellegű keverék lehet csak. A szaporítók jól átvágtak titeket és eladtak nektek egy fajta jellegű keveréket, 1000% hogy nem fajtatiszta.

Most már nincs mit tenni, az ilyen emberek nem veszik vissza nem vállalnak garanciát (azt csak remélem hogy legalább 8 hetes volt amikor elhoztátok és oltásai voltak, vagy ha nem már oltatjátok) úgyhogy szeressétek a bull típusú keverék kutyusotokat ahogy van és vonjátok le a tanulságot a szaporítókról hogy bármit eladnak bárkinek csak pénzt szerezzenek.

2017. dec. 15. 23:16
 2/15 A kérdező kommentje:
Tisztába vagyok vele én is hogy torzskonyv nélkül nem fajtatiszta nevezhető. Csak arra akartam választ kapni hogy ezek a tulajdonságok tényleg inkább pitbullra a jellemzőek. Egyébként igen beoltattuk, és semmi pénzért nem adnánk vissza vagy el Uristen. Nem is ismersz ne bants már meg ilyenekkel na. Szeretjük így ahogy van. Nem tudom mit kell így eloitelkezni..
2017. dec. 15. 23:43
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

A kutyád bull típusú keverék.

Se nem amstaff, se nem pitbull. Tk. nélkül, ráadásul a szülők is tuti nem fajtatiszták, nem is várhatod el, hogy úgy nézzen ki, mintha fajtatiszta lenne.

Nem az eladók tudatlanok.

2017. dec. 16. 08:46
 4/15 A kérdező kommentje:
ha feltoltok valami kepet megnezitek azert? Igen elobb mar irtam higy tudom hogy nem fajtatiszta. Arra lennek kivancsi hogy inkabb amstaffos vagy pitbullosabb a kinezete
2017. dec. 16. 10:53
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd fel, megnézzük.
2017. dec. 16. 12:01
 6/15 A kérdező kommentje:
2017. dec. 16. 12:54
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem a legjobb kep hirtelen ezt talaltam
2017. dec. 16. 12:54
 8/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk a helyetekben azon se csodálkoznék, ha felnőtt korára agancsa nő...
2017. dec. 16. 12:56
 9/15 A kérdező kommentje:
Mert? Elmentunk oda eloszor csak megnezni. Az osszes kozul o volt az aki csak ult es nezett minket bele szerettunk elhoztuk. Ha agancsa no is ugyanugy fogom szeretni. Csak azert mert nem torzskonyvezett mar rogton mutans kutya. Hm
2017. dec. 16. 12:59
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem a kutyában hanem bennetek meg a kitől származik van a hiba.

F.szér kell támogatni az állatkínzókat? Minek kell a szaporítót támogatni? Tudod hány kutya van menhelyen??!! Több tízezer.... Mind az ilyen felelőtlen tuskók miatt meg a szaporítók miatt... Honnan tudod hogy ataxia mentes? És ha 5 évesen el kell altatni mert fel se tud állni a dp-től? Ha idegrendszeri betegsége van a beltenyésztettől?

Na ezért nem csodálkoznék az agancson se a helyedben...

A kérdésedre a válasz: Egy keverék bármilyen mintázattal vagy színkombinációval létezhet

2017. dec. 16. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!