Amstaffnál red nose?
Figyelt kérdés
1 honapja vettunk egy torzskonyvnelkuli kiskutyat. Akitol vettuk azt allitotta hogy amstaff. Aztan nekem most napokban ugy tunt jobban hasonlit a feje is meg ugy egeszeben egy pitbullra mint amstaffra. Most keresgeltem es lattam azt irjak hogy csak pitbullnak lehet red nose-a (ugye malyva szinu orra) es azt is olvastam hogy ha foltos es kek szeme van akkor is. Hat az en kis csopsegemnek kek szeme van barna foltos es malyva orra van. Na meg apa anya is eleg kigyurt kutyusok voltak nem az a vekonyabb amstaff fejjel rendelkeztek. Lehetseges hogy nen is amstaff hanem pitbull? Vagy esetleg keverek? Ennyire tudatlanoktol vegettuk meg? :/2017. dec. 15. 22:56
11/15 A kérdező kommentje:
Igy is ugy is kerult volna valahova a kutya. Hizzam kerult nekem kellett en tulajdonom en vigyazok ra en nevelem. Inkabb ne vegye meg senki es pusztuljon el? Majd ha eltelik par ev akkor irok nott e agancsa oke? Bunko f-szfejek :) utolso kommentelo utolso mondatat koszonom szepen
2017. dec. 16. 14:07
12/15 anonim válasza:
A jóérzésű ember azért haragszik azért, ha törzskönyv nélküli kiskutyát vásárol valaki, mert azzal egy szaporítót támogat. Ha nem volna kinek eladni ezeket a kiskutyákat, nem érné meg újabb és újabb almokat "gyártani".
Most már mindegy. Ez a kutyus a tied, szeresd nagyon. Egyébként nagyon szép kiskutya. Szerintem inkább pitbull, mint amstaff. Nem mintha lenne jelentősége.
13/15 anonim válasza:
Ilyenkor nem a kutyát szólják le, hanem a szaporítókat és a támogatóikat. Esetetekben most már mindegy, szép kiskutya amúgy, szerintem is inkább pit jellegű. Ha meg tényleg amstaffot akarsz, akkor legközelebb normális tenyésztőtöl vegyél. Ha meg nem érdekel a tk, akkor ott a menhely, a környékünkön lévőre pár hete vittek be egy alom bull típusú kiskutyát, csak ennyire vannak túlszaporítva...
14/15 anonim válasza:
Én kis masztiffot is latok benne a bullokon kívül 😂
15/15 anonim válasza:
Ha nincs pedje,vagy tk-ja nem fajtatiszta staff.Bull type keverék,ilyen egyszerű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!