Ha jelöl a kutya akkor en rá jelölhetnek?
Bővebben. Van egy szuka kutyám és ra szokott arra hogy levizeli a kanapet.
Letakaritom de szerintem érzi az előző szagát így másnap vagy meg aznap megint oda csinál.
A kérdésem az lenne hogy mi történne ha a reggeli erős vizeletem kicsit fel hígítva ráfujnam a kanapéra.
Történne változás? Ha érezné hogy rajta van a jelem?
Lehet hülyeség de mást már nem tudok kitalálni.
És itt most nem kell az eszet osztani hogy sűrűbben kell kivinni mert többször előfordult hogy séta után tette ezt.
Nem segítene, hanem a kutya még inkább felüljelölné azt.
A kulcs a határozottabb nevelés. Kanapéra nem mehet fel, sőt a közelébe sem mehet. Ha nem tudtok rá felügyelni éppen, akkor kizárni abból a helyiségből, vagy szobakennelbe szoktatni (ha kiállításra fogtok menni, akkor ez amúgy is javasolt).
Vannak itt normális emberek is. Végre!
Nem dicsekedni akartam a dolgaimmal csak jelezni azoknak akik az en higiéniás környezetem kérdőjelezik meg.
Fel jöhet a kanapéra de mostantól el is felejtheti.
Nincs kenelnevem mivel meg nem tudom érdemes e tovább tenyészteni. Ezt ugye csak 1 éves korában tudjuk meg. Versenyen már voltunk és nagyon jól szerepelt.
Iskolát azt pedig most fogjuk kezdeni.
Ivartalanítani kéne.
Igen, fel lehet vágni azzal, hogy mennyibe került, meg biztos csórók vagyunk itt mindeannyian.. Szerintem vegyél visszább..
Észt nem adtak a drága kutyával, annyi biztos
Az a baj hogy feltettem egy kérdést és választ alig kaptam. Pár normális ember van itt a többi csak provokál.
Elég lett volna annyit írni hogy hülyeség és en biztos nem csinálnék ilyet. Erre jön egy gyökér aki már addig elmegy hogy hágjam meg a kutyát. Lehet nálatok ez így megy, de jobb lett volna ha édesapád a teheneteket hágja meg anyád helyett.
Innentől befejeztem ezt a témát.
Jelentem a provokálókat.keressetek más témát ahol kiélhetitek magatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!