A kutyám holttestével mit tudok tenni?
-eltemeted otthon
-ha van erre pénzed, akkor van ilyen szolgáltatás, hogy mobil kisállat hamvasztás, kijönnek és ott helyben megcsinálják és a hamvait megkapod egy urnában, az ár a testtömegtől függ és bár nem tudom pontosan, de olyan 20-30 ezres nagyságrend rémlik, plusz kiszállás gondolom, egész sok ilyen cég van, a neten megtalálhatók
-az önkormányzatok elvileg szerződnek cégekkel az elhullott állatok begyűjtésére és megsemmisítésére, a helyi gyepmestert kell megkeresni ez ügyben szerintem, ezért is kell fizetni, olyan ötezres nagyságrend kb
Nem tudom megtenni vele, hogy otthagyom valahol. Házban lakunk, de ki van betonozva az udvar.
Elhamvaszthatom itthon?
Éjjel halt meg, akkor bevittem az ágába és letakartam. Mintha arra várnék, hogy ismét felkel... istenem :(
Otthon nem tudod elhamvasztani, ahogy már előttem is írták.
Viszont kis erdős/fás területek nagyjából mindenhol vannak. Ha anyagilag nem engedheted meg magadnak, hogy esetleg elhamvasztasd egy erre szakosodott céggel.
Mi kivittük a kutyaiskolába, ahova jártunk vele és ott eltemettük. Nagytestű kutya volt és lakásban élt, környezetünkben nem volt normális füves rész.
Másik barátom, pedig nagyszülők kertjébe temette el a kutyáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!