Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A gyenge szívű 5 éves kutyámat...

A gyenge szívű 5 éves kutyámat meg kell műteni ráadásul rossz a légzési is mekkora lehet a kockázat? (térdszalag szakadás)

Figyelt kérdés
2017. dec. 11. 19:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Azért túl sok az egybeesés mert en írtam csak máshogy fogalmaztam amúgy yorki
2017. dec. 12. 13:33
 12/21 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, hogy te írtad vagy nem te írtad, yorki vagy nem yorki, egy szegény kutya, aki bajban van és sürgős segítségre szorul.

A legjobbnak az elérhetőségét megkaptad, lehet intézni!

2017. dec. 12. 13:37
 13/21 A kérdező kommentje:
Már intéztük és pénteken műtik viszont miert kell azt mondani hogy szaporito vagyok ha nem is vagyok az 14 eves vagyok valószínű szaporítani fogom a kutyákat egy panelhazban
2017. dec. 12. 13:39
 14/21 anonim ***** válasza:

Ne szívd mellre, mert nem rosszindulatból mondják.

Akik ide írtak, mind állatbarátok és aggódnak a kutyusért, ezért írnak néha olyan dolgokat, ami nem esik jól.

Végül is hova viszitek műtetni?

2017. dec. 12. 13:52
 15/21 anonim ***** válasza:
jav.: műttetni
2017. dec. 12. 13:52
 16/21 A kérdező kommentje:
Hát ma vitték őt a szüleim vérvételre egy érdi állat kórházba ahol olyan műszerek vannak amik figyelik a légzését és szívét. De akkor ha csak jót akarnak miert írnak a másik kérdésemhez olyanokat hogy remélik megtalálnak az illetékes szervek ip cím alapján ? Nem értem miert kell ilyeneket mondani ?
2017. dec. 12. 14:23
 17/21 anonim ***** válasza:
26%
A beteg yorkid az előző kutyátok kölyke. Szaporítók vagytok. Ennyi.
2017. dec. 12. 14:58
 18/21 A kérdező kommentje:
Hat oké
2017. dec. 12. 16:50
 19/21 anonim ***** válasza:
73%

Azért ne essetek már túlzásba!

A szaporító az, aki egy évben többször is fedezteti az ilyen-olyan állatát és utána orvosi vizsgálat és papírok nélkül árulja őket piacon, vagy a neten!

Azért mert a Kérdezőnek volt egy kutyája és annak van egy kölyke, attól ő még nem szaporító!

Én míg élek bánni fogom, hogy a nagyon szeretett kutyámnál - aki 7 éve meghalt - nem gondoltunk kölyökre, akkor most lenne akiben őt (is) szerethetjük.

Pedig "csak" egy keverék kutya volt, más számára értéktelen.

Egy percig nem érezném magam szaporítónak!

2017. dec. 12. 17:31
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm én is így gondolom mert mi amúgy nem igazán tehetünk arról hogy ő megszületett hanem amikor egyszer nem voltunk otthon nem zártuk el a fiú es a lány kutyát es így lett. Viszont azért mi is hibásak vagyunk mert nem zártuk külön őket
2017. dec. 12. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!