Ti nem féltek attól, hogy mi lesz a kutyátokkal, ha veletek történik valami?
A kérdés főleg olyanokhoz szól, akiknek nincs egy olyan rokona/ismerőse se, aki alkalmas/hajlandó lenne arra, hogy élete végéig megfelelően gondoskodjon a kutyájáról.
Én személy szerint rettegek tőle, hogy valami baleset ér, vagy ilyesmi. Vagy menhelyre kerülne a kutyám, vagy elaltatnák, ez egészen biztos. :(
De. Macskám van. Szűk család, szó sincs arról, hogy kidobnák, csak nem én lennék.
Azért próbálj másra gondolni. Nem tesz jót.
Milyen kutyád van?
Gondolkodj pozitívan,a kutya megérzi ha valami bánt....
#6 Hordozós dologra nem emlékszem. A mi helyzetünkben egyébként is irreleváns.
Nincs egy olyan barátom sem otthon, akinek a családja beengedne a szobába egy állatot. Máskülönben pedig, ünnep alatt befurakodni valaki más családjába...
De itt most nem ez a kérdés amúgy sem. Már arról rég letettem, hogy a lelki békém valaha is helyreálljon. Most már csak az érdekel, hogy a kutyámnak biztos jó legyen. Aggaszt, hogy honnan fogja tudni a család hogy hova vigyék a kutyámat, ilyen helyzetben. Mert normál esetben én tájékozódnék és megkeresném a megfelelő embert/szervezetet, hogy biztos a legjobb helyre kerüljön. Viszont ha én már nem leszek, akkor ki veszi majd a fáradságot, hogy tájékozódjon ez ügyben? És mi lesz ha nem a megfelelő helyet találják meg neki?
Igazából a legnagyobb gond az, hogy a kutyám valószínűleg meg se érné, hogy dönthessenek a sorsáról. Mert ha velem lesz valami, akkor az leghamarabb csak napok múlva derülne ki, ha mondjuk valaki elkezd keresni mert nem ér el. De a kutyám addigra már nem is élne, mert szétdurranna a hólyagja, ha olyan sokáig benne marad a pisi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!