Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti nem féltek attól, hogy mi...

Ti nem féltek attól, hogy mi lesz a kutyátokkal, ha veletek történik valami?

Figyelt kérdés

A kérdés főleg olyanokhoz szól, akiknek nincs egy olyan rokona/ismerőse se, aki alkalmas/hajlandó lenne arra, hogy élete végéig megfelelően gondoskodjon a kutyájáról.

Én személy szerint rettegek tőle, hogy valami baleset ér, vagy ilyesmi. Vagy menhelyre kerülne a kutyám, vagy elaltatnák, ez egészen biztos. :(

2017. szept. 26. 22:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%
Van olyan barátom is, családtagom is, akik valamennyi kutyámat magukhoz vennék, ha velem történne valami. De ha ilyen nem is lenne, mindegyik kutyám tenyésztője vissza venné a tőle származó ebet. Pedig 3 különböző fajta 3 különböző tenyésztőjéről van szó. Ez még hatalmas biztonságot ad nekem, hogy bennük maximálisan megbízhatok, hogy segítenének.
2017. szept. 26. 22:49
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
Ha bármi történne velem és a családom nem tudná vállalni a kutyák gondozását akkor a tenyésztőhöz visszakerülnének.
2017. szept. 26. 22:49
 3/20 anonim ***** válasza:
87%

De. Macskám van. Szűk család, szó sincs arról, hogy kidobnák, csak nem én lennék.

Azért próbálj másra gondolni. Nem tesz jót.

2017. szept. 26. 22:51
 4/20 anonim válasza:
82%

Milyen kutyád van?

Gondolkodj pozitívan,a kutya megérzi ha valami bánt....

2017. szept. 26. 23:35
 5/20 A kérdező kommentje:
2017. szept. 26. 23:56
 6/20 anonim ***** válasza:
72%
3-as vagyok. Neked írtuk azt is, hogy milyen hordozóban vidd le? Amit belinkeltél, az iszonyat gáz. Ne haragudj, de szóval a korlátolt gondolkodás. Nem te tehetsz róla. Én egy embert tudok, aki gerincsérült kutyákat ment itthon. Hogy vigasztaljalak, ő mondjuk foglalkozna vele, ha .... de ilyen nem történhet. Napokra nem hiszem, az egy alapítvány. (Biztos van ilyen külföldön is, akik gerincsérült kutyákkal foglalkoznak). Nyilván nem történik veled semmi, csak jól beidegelted magad, ebben a helyzetben megértem. Pár napra nem tudsz ugyanabban a városban egy barátnál megszállni, akár kutyástól és csak órákra elmenni a családodhoz? Tudom, hogy nem vigasztal, de az én épkézláb cicám nem eszik, ha nem vagyok itthon. Még jó, hogy nincs pénzünk nyaralni menni, mi lenne?
2017. szept. 27. 00:18
 7/20 A kérdező kommentje:

#6 Hordozós dologra nem emlékszem. A mi helyzetünkben egyébként is irreleváns.

Nincs egy olyan barátom sem otthon, akinek a családja beengedne a szobába egy állatot. Máskülönben pedig, ünnep alatt befurakodni valaki más családjába...

De itt most nem ez a kérdés amúgy sem. Már arról rég letettem, hogy a lelki békém valaha is helyreálljon. Most már csak az érdekel, hogy a kutyámnak biztos jó legyen. Aggaszt, hogy honnan fogja tudni a család hogy hova vigyék a kutyámat, ilyen helyzetben. Mert normál esetben én tájékozódnék és megkeresném a megfelelő embert/szervezetet, hogy biztos a legjobb helyre kerüljön. Viszont ha én már nem leszek, akkor ki veszi majd a fáradságot, hogy tájékozódjon ez ügyben? És mi lesz ha nem a megfelelő helyet találják meg neki?

Igazából a legnagyobb gond az, hogy a kutyám valószínűleg meg se érné, hogy dönthessenek a sorsáról. Mert ha velem lesz valami, akkor az leghamarabb csak napok múlva derülne ki, ha mondjuk valaki elkezd keresni mert nem ér el. De a kutyám addigra már nem is élne, mert szétdurranna a hólyagja, ha olyan sokáig benne marad a pisi. :(

2017. szept. 27. 01:30
 8/20 anonim ***** válasza:
72%
Nem félek, mert eléggé elhanyagolható az esélye, hogy ilyen fiatalon meghaljak. Ezt javaslom neked is.
2017. szept. 27. 06:28
 9/20 anonim ***** válasza:
64%
A leírásod alapján fiatal vagy, és hacsak nem vagy súlyos beteg, akkor ne haragudj, hogy ezt mondom, de esélyes, hogy a kutyusod előbb hal meg, mint te (ez akkor is így lenne, ha nem lenne gerincsérült). Úgyhogy ne stresszelj ilyeneken.
2017. szept. 27. 06:36
 10/20 anonim ***** válasza:
22%
Menjél pszichológushoz, mert nagyon gáz és.irreális dolog attol rettegni ilyen szinten hogy meghalsz és...
2017. szept. 27. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!