Máltai selyemkutyát lehet kint is meg bent is tartani?
Nem.
Erre való a szobakennel. Benti, társasági kutya.
Nem.
1. ellopnák a kertből (a jó környékekről is lopják sajnos a drága kutyákat)
2. alkalmatlan kinti tartásra.
Nyilván jó időben lehet kint sokat, de legyél te is vele, ne hagyd kint az udvaron egyedül.
Amikor elmész otthonról, akkor meg marad a házban bezárva.
Ha le van mozgatva és meg van nevelve, akkor nem fog szétszedni semmit.
Ha kicsit rájön az 5 perc, akkor lefoglalja magát a játékaival addig. Sok kutyát pl a jutalom falat adagoló tudja lekötni egy jó időre. De sok játék van még, legyen belőle neki elég .
Amúgy láttál már máltai selyemkutyát?Lehet bennem van a hiba, de nem tudom elképzelni sem, hogy kint legyen tartva az udvaron, főleg nem a téli időben.
Máltai nem való kintre,nincs aljszőre, olyan a szőrük mint az emberi haj szinte, hiába bundás nem fogja melegíteni őt. Nekem is sok és vastagszálú a hajam még is fázik a fejem már most sapkát hordok.
Gondold el pár cm-től van a földtől,jobban fázik.
Kistestűt alapjáraton nem tartunk kint a lopásveszély miatt, könnyebben kibújhat a kerítésnél. Télen meg 20 perc alatt megfázhat,mert valószínű ülne a hideg kövön,földön és várna téged a kerítésnél.
Kistestűim vannak utálják a hideget,de séta alatt mivel folyamatos mozgásban vannak nem fáznak,de ha leállok vkivel beszélni 5-10 perc után már igen csak dideregnek,hogy állni kell.
Tavasztól őszig lehet kint többet,de leginkább felügyelettel.
ÉN biztos nem merném kint hagyni őket. Környékünkön is loptak el bichonokat,yorkikat,csivavát,francia bulldogot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!