A máltai selyemkutyát vagy a sicut lehet kint tartani?
kertitörpét ajánlom.
egyik kutyát sem lehet ezek közül. normális vagy te? kétlem.
2012. júl. 21. 09:46
Nem udvarra való kutyák.Szobakutyák eredendően. Lakásban, ember közelében valók.
2012. júl. 21. 09:51
3/10 A kérdező kommentje:
Első ez egy kérdés volt. Azért van ez az oldal hogy kérdezzünk, nem kell rögtön leoltani meg lemondani az embert. Te is nagyon intelligens vagy.
második köszönöm
nehogy kirakj a kertbe egy társasági kutyát! Nem is értem hogy merült ez fel benned??
2012. júl. 21. 10:31
Ezt én sem értem. SZOBAkutyát KERTbe?
2012. júl. 21. 12:05
ha egy kicsit utána olvasnál, ennek a 2 kutyafajtának akkor ott van,hogy szoba/társasági kutyák ,ezek mind bentre valóak!!
már a szőrük miatt is, meg a kistestű kutyák sokkal érzékenyebbek az időjárásra..
csak úgy lehet ilyen kutyát kint tartani ha a nap nagy részét BENT töltheti a gazdáival, ha már 20 fok feletti a hőmérséklet akkor szívesen vannak kint,de ez nem azt jelenti,hogy kint is kell őket tartani!!
egyik ismerősöm kutyaajtót csinált a yorkiának szóval a kutya éjjel nappal akkor megy ki az udvarra amikor akar ,de csak a dolgát végezni megy ki és csak akkor van kint ha ismimék is kint vannak..szóval egy kistestű kutyát igényli a gazdi közelségét,kint nem érezné jól magát..
2012. júl. 21. 13:12
Drága kérdező! Megsúgom, azért szidnak, mert már az kis intelligenciára, felelősségre, tudatosságra vall, hogy egy kerti kutyát ki akarsz dobni a kertbe, esőbe, sárba, hóba, fagyba, forróságba, egyedül. És tudod, azon emberek, akik nálad több tudatossággal rendelkeznek, ezt a gondolkodást nem tolerálják. Csak megölnéd, tönkre tennéd vele szerencsétlen kutyát.
2012. júl. 21. 20:02
8/10 anonim válasza:
áááhhh egyik sem, nem szabad!!!!!!! Szegénykék elpusztulnának egy hamar, főleg télen!!!!!!!!!!!!! ha ilyen kis termetű kutyát szeretnél kintre, akkor én a helyedbe vmi hosszú szőrű tacskót, beaglet ( tömör szőre van, alkalmazkodik téli napokhoz, nagyon szeret játszani), spániel félék..stb... nézz utánna!! Menhelyeken nézz körül, onnan tuti tudnál választani annyi édes kutyus árválkodik a ketrecben..és még ingyen is lenne! nézz körül a közeli nagy városban tuti van menhely, neten is fent vannak..de ha még is kis kutya kell én kora tavasszal vennék kinti kutyát, h télre már megszokja a helyet, és nagyobb is legyen már
2012. aug. 14. 13:03
9/10 pannuska 26 válasza:
Nyáron lehetnek kint de télen nem nekünk télen-nyáron kirakjuk 5-10 percre az udvarra és ugat,sír. nyáron nappal ha nem sír de este feltétlenül hozd be. télen meg......
2013. máj. 1. 16:54
10/10 anonim válasza:
Úristen..idióták..attol,hogy szobakutyák simán lehet kinnt tartani őket 😂😂 majmok..nem is egy helyen jártam,ahol a sicu kinntvolt és jobban èlvezte kinnt mind bennt :) nemkell leszindi az embert ;)
2017. nov. 10. 21:38
Kapcsolódó kérdések: